mondial 'im

Merhaba arkadaşlar ;

önce içiniz rahat olsun genelde aynasız motorlar konusu açtığım için benim açtığım konularda ayna muhabbetti pek fazla oluyordu.Motorumda ayna var ..

Muğla da üniversite okuyorum , malum 29 ekim tatili ile ne yapsam diye düşünürken bodrum a gitmek geldi aklıma.Bende dün geldim işte bodrum.

Motorumun son hali böyle , öylesine fotoğraf çekmiş olmak için çektiğim için pek iyi olmadı ama , normalde yıkanıp silindikten sonra beyaz-mavi dehşet oluyor kanısındayım.

Kısa bi süre sonra , beyaz olan yerleri tatlı pembe yapmayı düşünüyorum yorumları esirgemezseniz sevinirim.

33z8hhl.jpg

jt4gv8.jpg

28vd0g5.jpg

25rh1r9.jpg

motorun avi beyaz güzel ama yanakları mavi yapsan daha güzel olmazmı ? bide burda ben scootera küçük tekere yanak bulamadım senin aldığın yerde varmı ? scootera yanak yok demeyin ankarada 150 hs ye bi çoçuk takmış gayette hoş olmuş

@t.madde

tabiki var ya , millet arabaya bile yanak yapıyor , kamyonda dahil.

Ayırca diğer arkadaşların yorumları için teşekkürler.

Beyaz yapalı baya oldu sprey olduğu için ufaktan boya atmaya başladı. o yüzden tekrar beyaz yapmak istemiyorum önerebileceğiniz renkler var mı ?

@t.madde

tabiki var ya , millet arabaya bile yanak yapıyor , kamyonda dahil.

Ayırca diğer arkadaşların yorumları için teşekkürler.

Beyaz yapalı baya oldu sprey olduğu için ufaktan boya atmaya başladı. o yüzden tekrar beyaz yapmak istemiyorum önerebileceğiniz renkler var mı ?

arabaları kamyonları biliyorum da burda scooter'lara yok izmir de bildiğin satan yer varmı ? yada orlarda ..... avatarındakı motorda hoş beyaz yerine yeşil yapabilirsin , oto aksesuarcılarında emniyet kemer kılıfları var onlardan alıp amasörlere takabilirsin

Mavinin yanında en sevdiğim renk beyazdır, böyle gerçekten harika görünüyor. Ama yeniden boyayacağım, renk değişsin dediğine göre bayan işi gibi görünse de pembe de gayet güzel olacaktır. Bu arada açık gri de düşünebilirsin, zevkine uyarsa.

izmirde bilmiyorum ya , netten bak istersen belki bulursun.

Pembe her ne kadar kız işi deselerde ben seviyorum ve denemeye kararlıyım. Umuyorum ki güzel olcak...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar