Arama sonuçlarınız

1. malcolm

Alım Satım işlemleri için yardım lütfen

Arkadaşlar motosikletimi satıyorum,bunun için yapılacak işlemler ve gereken evrak nelerdir acaba?Normalde ruhsat,nüfus cüzdanı ve borcu yoktur kağıdı olduğu zaman noterde satış on dakikada oluyordu. Birkaç ay önce bi kanunun çıkması gündemdeydi,satışın artık emniyet tarafından yapılacağına...
  2. malcolm

Acil Satılık Honda Cross Safkan Japon

Arkadaşlar çok sevdiğim motosikletimi ihtiyaçtan satıyorum.Detaylar aşağıdaki linktedir. (Honda XL 185S) http://www.sahibinden.com/ihtiyactan_acil_satilik_japon_harikasiWQQaXQQ10454262WQQpXQQdisplayitem
  3. malcolm

Acil Satılık Honda Kros Anormal Fiyata...

Arkadaşlar paraya sıkıştım , çok sevdiğim motosikletimi satmak zorunda kaldım.Sahibinden.com'a ilan verdim ama henüz aktif değil.Motosikletim honda xl 185 s model orijinal japon , çok güçlü keyif verici ve sorunsuz bir makine ve henüz 12000de . resmi burada Bu makineye 2500 ytl...
  4. malcolm

Satılık Honda Cross (xl 185s)

Arkadaşlar motosikletimi satılığa çıkardım,ilana linkten ulaşabilirsiniz. http://www.sahibinden.com/safkan_bir_japon_klasigiWQQaXQQ10454262WQQpXQQdisplayitem
  5. malcolm

Antalyada Motosiklet Kiralama

Motosiklet tutkunu dostlarımı en içten duygu ve dileklerimle selamlıyorum. (Nasıl giriş ama) :) Ben antalyalıyım ama istanbulda çalışıyorum ve cuma günü yıllık iznim için antalyaya gideceğim. motosikletimle gitmeyi çok düşündüm fakat bazı nedenlerden dolayı vazgeçtim. Antalyalı arkadaşlardan...
  6. malcolm

Kurunün patlama riski var mı?

Arkadaşlar motosikletimle istanbul-antalya yapmayı düşünüyorum. Aküm kuru tip ve bazı yerlerden uzun süre yüksek devirde kullanmam halinde -ki öyle olacak- akünün patlayabileceğini söylediler. Sizce böyle bir risk gerçekten var mı??Bu arada,motosikletim 6 volt ile çalıştığı için akü bulmakta...
  7. malcolm

Enduroya arka çanta

İyi günler arkadaşlar yeni aldığım honda xl 185s model motosikletime arka çanta almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?Sürüş esnasında sıkıntı olur mu? Motosikletim bu:
  8. malcolm

xl 185s ile istanbuldan antalyaya

Slm millet naber? Haziran ortasında honda xl 185s ile istanbuldan antalyaya gitmeyi düşünüyorum. Gözümün kesmesi konusunda bi sıkıntı yok ama acaba motosiklet yeter mi diye düşünüyorum. Şişer falan diyorlar da şişmek ne demek? Ben bu motosikleti ortalama 7000-8000 devirde 1,5 saat kullansam...
  9. malcolm

Honda cross hakkında birkaç soru

Arkadaşlar hepinize iyi günler,istanbul avrupa yakasından yazıyorum.Yaklaşık iki ay önce aldığım honda xl 185s model motosikletimi genel bi bakım ve kontrole sokmak istiyorum fakat honda yetkili servisleri hem bi ay sonraya gün veriyor hem de tavırları ilgisizce. Tavsiye edebileceğiniz bi usta...
  10. malcolm

Sinyallerde problem

Arkadaşlar honda xl 185s model motosikletimin sinyal lambalarında sorun var. Sinyali hiç yakmamışken sol sinyaller sürekli yanık konumda kalıyor (yanıp sönme değil). Sağ sinyal verince ise ön sinyal yanıp sönüyor,arka sinyal hiç yanmıyor. Flaşörde sorun var desem sağ ön sinyal nasıl çalışıyor...
  11. malcolm

İşte bu da benim tutku kaynağım ender Honda'm... :))

Bu da benim bir hafta önce aldığım makinem xl 185s... Herkese neşeli ve güvenli sürüşler...
  12. malcolm

Honda'nın az bilinen bir cross modeli: xl 185s

Amcam sayesinde yıllar önce tanıdığım bu motosiklete iki gün önce sahip oldum. 1991 model olmasına rağmen hiç tereddüt etmeden aldım çünkü 8000km'de. Cross modellerle ilgilenen arkadaşlara tavsiye edebilirim. Biraz titreşimli ama müthiş bir çekişe sahip,sesi büyüleyici ve -önem verenler için-...
  13. malcolm

Merhaba Arkadaşlar Aranıza Bugün Katıldım :)

Arkadaşlar İstanbul'dan Emre.Uzun zamandır hayalini kurduğum şeyi yani kendi motosikletime sahip olmayı bugün gerçekleştirdim. Honda xl 185s model motosikletimi aldım ve garaja kaldırdım çünkü ehliyetimi yaklaşık bir aya kadar alacağım.Bu foruma daha önce acele ile bir kez yazmıştım,selam sabah...
  14. malcolm

Honda xl 185s mi yoksa hyosung mu??

Arkadaşlar yaklaşık 3000-3500 ytl civarında bi bütçe ile cross motosiklet almak istiyorum.çok fazla tecrübem yok ama bi süre honda xl 185s kullanmışlığım var ve bu makineye hayran olmuştum.Sorum şu:xl 185 mi yoksa hyosung veya başka bir markanın daha yeni 125lik motosikletleri mi?gönlüm xl 185s...

Yeni mesajlar