- Konu Yazar
Arkadaşlar hepinize iyi günler,istanbul avrupa yakasından yazıyorum.Yaklaşık iki ay önce aldığım honda xl 185s model motosikletimi genel bi bakım ve kontrole sokmak istiyorum fakat honda yetkili servisleri hem bi ay sonraya gün veriyor hem de tavırları ilgisizce. Tavsiye edebileceğiniz bi usta var mı İstanbulda?
Haziran ortasında motosikletim ile antalyaya gitmek istiyorum,sizce bu motosiklet teknik olarak sabahtan akşama kadar 800 km gider mi?
Bir de motosikletimde aşırı ısınma olduğunu düşünüyorum ya da bana öyle geliyor.TEM trafiğinde yaklaşık 20 dakika boyunca 7000-8000 devir/dakika da gittiğim zaman motorun sıcaklığı bacaklarıma yansıyor,sizce normal mi?Yağ eksikliği olabilir mi?Çalışmasında herhangi bir gariplik yok.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,mutlu ve güvenli sürüşler...
Haziran ortasında motosikletim ile antalyaya gitmek istiyorum,sizce bu motosiklet teknik olarak sabahtan akşama kadar 800 km gider mi?
Bir de motosikletimde aşırı ısınma olduğunu düşünüyorum ya da bana öyle geliyor.TEM trafiğinde yaklaşık 20 dakika boyunca 7000-8000 devir/dakika da gittiğim zaman motorun sıcaklığı bacaklarıma yansıyor,sizce normal mi?Yağ eksikliği olabilir mi?Çalışmasında herhangi bir gariplik yok.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,mutlu ve güvenli sürüşler...