Arama sonuçlarınız

1. camur

Motosiklet.net Üyeleri Acilll Satılık

Motosiklet.net üyeleri çok acil sebeblerden dolayı motorumu satmak zorundayım... :salut: Marka :Suzuki Gs500 Model :2004 Km : 13000 Renk :Mavi Aksesuarlar :Performance egzos(İthal),hepco becker koruma demiri,platanium bujiler ıvır zıvır mevcuttur İrtibat :0536 824 77 68 :cat: fiyat:6000 ytl...
  2. camur

15 MAYIS PAZAR BEYKOZ BULUŞMASI.....

15 MAYIS PAZAR BEYKOZ GEZİSİ Buluşma yeri: Kadıköy Haldun Taner Sahnesinin önü (Bilmeyenler için Haldun Taner Sahnesi, Kadıköy sahilinde Karaköy vapur iskelesini önündeki tiyatro binası) Gezilecek Yerler: Beykoz Buluşma Saati: 10:00 (sabah :cherry: ) Yol Güzargahı: Kadıköy - Harem - Üsküdar -...
  3. camur

merhaba tanışalımmı?

arkadaşlar aslında hepinizle tanişmak isterim ama ben şu nickname değiştirecemde bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim :cat:
  4. camur

MoToR tutkuları merhaba

merhabalar arkadaşlar aranızda epeyden beri varım aslında ama tanişmak bugüne nasipmiş ama forumlarda yazılan bütün yazıları okumuşumdur herhalde neyse..ben şevket 20 yaşındayım çengelköyde oturuyorum ve kadıköydede çalışıyorum motor tutkumu suzuki gs500 üm var onunla gideriyorum istanbuldaki...

Yeni mesajlar