Arama sonuçlarınız

1. thaii_vtec

Gene Kavuştum Kii =] Bırakılmaz Kii =]

Öncelikle selamlar herkeze.. Bir çok kişinin bildiği gibi Hyosung almıştım ve Krank'ım dağılmıştı onuda yaptırdım kii.. bir süre sonra kaza geçirdim (topic açmamıştım ) Her neyse.. Kazada Racing Botuma dua ediyorum Çünkü Magnezyumu görünce güzel ve çookk güzel hatta çizikleri gördüm ve spor...
  2. thaii_vtec

MoTo KuRye..[İş İmkanı]

Arkadaşlar Ben Thaii_vTec(Taylan) & HeadBanGer(Aral) Maltepe Domino'S Ta Delivery Expert yani evlere servis elemanlarıyız.. ve Şuan da Eleman açığımız var.. Gelen arkadaş HEMEN Dakikasında Alınacaktır.. Görüşmek isteyen buyursun gelsin Maltepe de Bağdat Caddesi üzerindeyiz.. Maaş=660 + Vergi...
  3. thaii_vtec

GT250R'ıma Kavuştum.. Özlem bitti.

Arkadaşlar.. motorum krank dağıttığı için kranka ihtiyacım var piston segman falann herşeyim tamam.. yanlız krank kaldı bi tekk ve onu çıkma alıcam yada 2. el eğer satann varsaa lütfen bana ulaşşın.. gt250 r krankını satan arkadaşlar yada çevresinde satan varsaa özellikle yarın yani 2 şubat yani...
  4. thaii_vtec

Ben Kendini biliyorumm amaa İşteeee=)=)

Ben kendimi her zaman ki gibi biliyorum=) Dominos pizzada çalışıyorum ve aramızdaki her motorcu gibi "MARMARA EĞİTİM KÖYÜNE GİTMEYİ BAZEN BENDE SEVMİYORUM" ama her ne kadar sevmesemde gene o talihsizlik bana geldii=) hani sevmiyoruzz mu ? neden mi ? :D:D:D:D yollarda birr gram ışık yok,Allahın...
  5. thaii_vtec

Krank Dağıldı Yardımm..??

Arkadaşlar daha tam bugünle birlikte 5 gün oluyo ve motorum KRANK DAĞITTI.... Marka Hyosung GT250R çok hevesle ve mutlulukla aldıgım motorr.... kötülemiyorum amaa çoktaa üzüldüm bununn olmasına.... şimdii sizdenn istediğim başına gelmişş bi arkadaşın motorun toplanması için ödediği fiyat nedirr...
  6. thaii_vtec

GT250R..Ve Egzozz Tavsiyeleriniz??

Arkadaşlar 250cc Chooper ımdan sonra 250 cc Hyosung Gt250R a geçtimm.. Ve egzozz yaptırmakk istiyorum tavsiyelerinizi,bilginiz varsaa ücretini ve yerini söylemenizi rica ediyorum..?? Teşekkürler.. Allahtan herkezz birbirine yardım ediyo burdaa =) okadarda takılırım ilkk defa bişeyim çıktıı...
  7. thaii_vtec

Yardımm Arkadaşlar..

Ne zamandırr yoktumm burdaa uzun süredir.. herkeze selam öncelikle =) arkadaşlar motorumu sattım yeni motor almaya hazırlanıyorum.... Hyosun GT 250R yada Comett alıcam.. Yardımm ederseniz çevrenizde uygun temiz ve satan olursa haberr verirseniz sevinirim.. fiyat 4.000 i geçmicek bi motor...
  8. thaii_vtec

Marş Motoru Kömürü ((= Bi el Atın....

Arkadaşlar benim makinanın marş motoru kömürü bitmiş heralde. marşa bastığımda tık tık diye ses veriyo... marş motoru kömürünün fiyatını bilenler varmı? ve değiştirenler... ve sorun bunda değilse marş rublesi dişlisinde yada dişlide olabilirmi çünkü tık sesi geliyo hani sıkışma falan oluyomudur...
  9. thaii_vtec

öldürdüüm:'(:'(:'(

:salut::salut::salut::salut::salut: ÖLDÜRDÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜMMMMM:salut::salut::salut::salut::salut: Kuşa çarptım ve öldü:salut::salut::salut::salut::salut: Sabah motora biniyim diye çıkardım hergün olduğu gibi evden çıkardım aşağı iniyorum Küçükyalı ibni sina hastanesi yokuşu indiği yer bilenler...
  10. thaii_vtec

Motor sevdası Bitiyor..Elveda..

Evet arkadaşlar... Abilerim...ablalarım... Tüm MT Ailesi... Motor hayatıma 16 yaşımda başladım ve 17 yaşımda bitiriyorum... Dün kendi kendime düşünürken Motoru bırakmam gerektiğini öğrendim... Ailemin olduğunu beni çok sewdiğini düşündüm... Her Motora binişimde kapı önünde hazırlanışımda CANIM...
  11. thaii_vtec

Kaskım çalındı iyimi...

Arkadaşlar eğer S600 SHARK KASK GÖRÜRSENİZ... yani şu resimdeki kasktan bana özelden ulaşın direk ver gördüğünüz kişinin motorunun plakasını alın... Şerefsizler yaa... Lütfen arkadaşlar rica ediyorum...bu kasktan çok fazla yok çünkü airoh lazer gibi değil bu kasklardan sayılı war cok az...
  12. thaii_vtec

Acillllllllll!!!

Arkadaşlar Okan-gizem Adlı Arkadasımız Atakoy De Bahcelıewlerde Motoruyla Yolda Kalmıştır...ben Gidicektim Ama Awrupa Yakasına Gecemedıgım ıcın Ehlıyet Yok Dıye Gecemıyorum Gıdebılcek Olan Arkadaslar Su Numarayı Hemen Araması Rica Olunur...0545 741 10 60
  13. thaii_vtec

Acillll!!!

Arkadaşlar Okan-gizem Adlı Arkadasımız Atakoy De Bahcelıewlerde Motoruyla Yolda Kalmıştır...ben Gidicektim Ama Awrupa Yakasına Gecemedıgım ıcın Ehlıyet Yok Dıye Gecemıyorum Gıdebılcek Olan Arkadaslar Su Numarayı Hemen Araması Rica Olunur...0545 741 10 60
  14. thaii_vtec

Yaz Geliyor Ve yapmamız Gerekenler???

Arkadaşlar Dolayısı ile yaz geliyor ve bu sıcak havalar demektir... ...Biz motorcular eminimki sıcak havalar yüzünden açılıp saçılcaz korumalık kask bellik yada sırtlık kask eldiven dizlik takmıcaz... ...CHOOPER/CRUİSER LAR İÇİN Eminimki benim gibi ChoopeR Türü Motosiklet kullanan arkadaşlar...
  15. thaii_vtec

600 RR Çok Güzel bir Video...

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RmBG0ZdQEbQ&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RmBG0ZdQEbQ&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425"...
  16. thaii_vtec

Motorumu Çalıyodu Şerefsizler...!

İnanmıyorum ya ilk defa başıma geldi :pale: 15 20 dk önce annem fırına git bişeyler kahvaltı yapalım dedi bende giydim üstümü aşşağı bir indim motorun kilidine bi baktım kilit açılmış ( MASTER LOCK HALAT KİLİT ) ve şok oldum çünkü ilk defa başıma geliyo... koştum yukarı anahtarı aldım tekrar...
  17. thaii_vtec

Suzukı-Masaı 250 chooperRR Satılık...

Başka makinaya geçiceğimden Çarlimi satıyorum... Ona çarli adını koymuştumda =)):P Neyse size özelliklerini falan sayıyım ben... 250 cc lik bir motordur... 2006 modeldir ve siyah renktedir... 5000 km dedir... 4 zamanlı, çift silindir bujileri,balataları değiştirilmiştir... 5000 ne kadar 4 kere...
  18. thaii_vtec

Gene Kaza... Gene Bayan Sürücü...

...İŞTE GENE BİR BAYAN SÜRÜCÜ DAHA... Arkadaşlar şu şekilde açıklıcam... Ben tamirci bi tanıdıkta oturuyodum... içeri 2 kişi geldi ve kaza yaptığını söyledi... işte usta ya motor a bakması için gelmesini söledi ve usta da gidemeyeceğini işinin çok oldugunu söledi... çünkü motoru getirmesi gerek...
  19. thaii_vtec

4 Tane Kask var almak isteyen?

Arkadaşlar elimde 4 tane kask var 2 tanesı shark 2 tane airoh ve 0 250 ytl ye satıyorum almak ısteyen olursa haber werebılır...kasklar 0 merak etmeyın 250 ytl ama ck az daha ındırım yapabılırım...:rendeer: resım baska bı sıteden alıntıdır... ve kask budur ama vizörü normal vizör bu değil...
  20. thaii_vtec

MotoruN Kazadan sonraki Resimleri...

Bu 2. geçirdiğim kaza ramazanın 2.günü olmuştu... resimlerini paylaşmak istedim ölee Sizinle... (= (= (=