Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her sene sabahlari sesleriyle uyandigim ve amma hic binmeye firsat bulamadigim Kapadokya Balonlariyla,
cok Tesekkür ettigim Sultan Ballons Pilotumuz ismail Bey ve Kayinbiladerim Ahmetin sayesinde unutulmuyacak ve büyüleyici
bir Gün yasadim.Ayrica ismail Bey sadece Balon Piotlugunla yetinmiyor...
Coktan Planladigim ve her zaman bir aksilikten gidemedigim bu Turum benim icin en önemli Tura gerceklesdi cünkü
bu kadar duygusal,üzücü,sevindirici,gururcu olacagini hic tahmin edemezdim.
Sehitlikleri gezdikce o zamanki yasananlari hayalimde canlandirdigim zaman tüylerim diken oluyordu,ve...
Bu Turun toplami 1400 km ve Yegenim Muharremle beraber yaptik .Ayni Turu Arabayla 15 sene önce yapmisdim ve hatirimda kalan Doganin görüntüleri beni büyülemisdi ,kararim ayni yolu Motorla tekrarlamak beni heycanlandiriyordu ve ne deyim hic pisman degilim .makinemim yakaladigi görüntüleri gelin...
Bu Sene aslinda niyetim Marmara Bölgesini Turlamakdi amma kücük bir rahatsizlik benim planlari alt üst etti ve zaman yetersizliginden Turu degistirmek
zorunda kaldim, Baska bir Forumda Kemaliye Gezisi aklima geldi,cok hosuma gitmisdi ve bende Kemaliyeye gitmeye karar verdim.
KANGAL...
Ürgüp´de hareket etmek üzereyken bu Arkadasla tanisiyoruz kendisi Avustralyali ve 5 Aydir Dünya Turunda oldugunu söylüyor .
Yolumuz Soganli üzeri düsüyor
Kapuzbasi Selalesi
ve bu genc Delikanli Amcam olur
ve bu üzücü olaya rast geliyoruz,Minibüsün frenleri arizalanmis ve...
Günübirlik yaptigim Tur
Sonthofen den Oberjoch-Pass,Gaicht-Pass,
Flexen-Pass,Arlberg-Pass,Pians,
Ischgl,Galltür,Silvretta-Stausee,Bielerhöhe,
Gaschurn,Montafon,Bludenz,Bregenz,Lindau
Toplam 720 km
Arkadasim Nurettin ve Amcamla bu Turu beraber yapmayi kararverdikden sonra gine Ürgüpten baslayarak Kayseri Sivas ve Tokat üzeri
Ünyeýe ulastik ve ilk geceyi Fatsada gecirdik.
Aksami Fatsaya gittigimizde Motorlari Park ederken
bir kac Arkadaslar bizleri Cay icmeye davet ettiler.
Anlasildiki...
Almanyadan Selamlar
Adim Sait ve 43 Yasindayim ,3 Cocuk Babasiyim ,kulandigim BMW 1150 GS le
özellikle Türkiyede Seyahat yapmaktan hoslaniyorum.
Baslikda belirtdigim gibi Almanyada kaliyorum ve Nevsehir-Ürgüp lüyüm.
Selamlar Falcon50