Arama sonuçlarınız

1. 06bluedragger

2009 tarihinden itibaren 2 zamanlı motorlar kalkıyomu?

yha millet ben bişi soracam umarım topic kilitlenmeden amacıma ulaşırım bir tamirci arkadasımdan duyduğuma göre 2009 yılından itibaren 2 zamanlı motosikletler trafikten kaldırılıyormuş bunun hakkında bana yardımcı olacak biri varmı yada bu işlem yürürlüğe konulduğunda benim motoruma ne olacak...
  2. 06bluedragger

motor arabayla kafa kafaya

içim parçalandı..:pale: http://www.timsah.com/Feci-kaza-Araba-motosiklete-carpiyor/ZT0T0V5s0hG
  3. 06bluedragger

8 yıl önce aşık olduğum motosiklete kavuştum!!

merhaba arkadaşlar cuma günü itibariyle 8 yıl önce aşık olduğum motosiklete kavuştum.. bende önceden kanuni hussar vardı baya oynanmıştı ve benim hayat öpücüğüm bile onu yaşatamadı yani ne yapsam motor dikiş tutmadı alt motor yeniledim aktarma sistemini tamamen yeniledim bi kaçkere bakıma girdi...
  4. 06bluedragger

harika dans

http://akilli.tv/Player.aspx?VDX=feffce35-dbb4-4357-ae82-b23f4280bffa benim çok hoşuma gitti sizinde gider mi bilmem izleyin görün harika dans akıllı tv den..
  5. 06bluedragger

su silahı doğum günün kutlu olsun..

su silahı abimizin bu gün doğum günüdür..(36) doğum günün kutlu olsun yasin abi tekerin düz bassın ALLAH kaza bela göstermesin..:rendeer: emüün senden erken davrandım hehe..:P
  6. 06bluedragger

msn hakkında yardım..

arkadaslar dün crazy katil nickli üyeden msn üzerinden link geldi bende aptiliğim üzerimde olduğu için bana gelen link e salak gibi tıkladım..:P [email protected] bu resimdeki senmisin diye bi link geldi acmış bulundum.:pale: sonra sordum bu link neyin nesi diye o da abi sakın açma virüs...
  7. 06bluedragger

MT Scooter / Atom Karıncalar - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

selam arkadaşlar motosiklet.net sitemize yurdumuzun dört bir yanında iştirak ediyoruz..:cat: sitemizde mt enduro, mt cruser, mt süper sport, mt motokross başlıkları bulunmakta ben bu guruplara bi kardeş eklemek istiyorum..:cat: MT scooter / atom karıncalar başlığımız tanışma, bilgi paylaşımı...
  8. 06bluedragger

fragrance_chaplin aplamızın doğum günü(29)

fragrance_chaplin bu gün doğum günüdür kendisine nice mutlu yıllar dilemek istiyorum ALLAH motosikleti ve ailesi ile ona uzun omürler versin.. doğomgunün kutlu oollsooooonnn..:P
  9. 06bluedragger

bugün ketchup isimli üyemizin doğum günüdür..

nice mutlu yıllara ketchup doğum günün kutlu olsun..
  10. 06bluedragger

desteklemeniz dileği ile..

Koşmaya yeni başlamıştı adımlarım Düştüm, Bebeğim bir yana, Gülüşlerim bir yana. Anneme baktım, Yoktu! Başımda yabancı bir adam küçücük göğsümde kocaman elleri Sakalları deldi geçti pespembe tenimi. Anne, anneeeeeeee. ... Bir oyun sandım Elleri kara kara 'öcü' amcalarmış Bir...
  11. 06bluedragger

geri giden pejo 103

eKCx02DLsUw&feature yorum sizde..:P:P
  12. 06bluedragger

150cc hussarla takas today arıyorum

2006 model 150cc hussarımı satıyorum satmak isteyenler bölümüne ilgili topic açmıştım.. satma nedenim ailemin hız tutkunu olmama karşı olmasıdır.. o yüzden hussarımı satacam veya honda today ile takas yapacam..(peşin para olabilir yada takas isterseniz takas yaparım) honda today ile takas...
  13. 06bluedragger

antalyada satılık 150cc hussar

satalı çok oldu bea..
  14. 06bluedragger

kanuni hussar 150 cc yaptık..

selam arkadaslar 2.el aldığım hussarım 2 hafta önce krank bilyası dağıttı o haliyle tam 5 gün insafsızca bindim..(çok mecbur kaldım):farao: 5 - 6 tamirci gezdim sorunun krank biyası olduğunu söylediler tamir masrafı ne kadar dediğimde 200ytl fiyat çektiler kısaca oha deyip ordan ayrıldım 2 gün...
  15. 06bluedragger

stoppie ve lastik yakmak polisle beraber

arkadaslar dikkatimi çektiği içün koydum daha önce verildiyse özür dilerim.. :P:P Md2yNcVGM_8&feature
  16. 06bluedragger

tren kornası (yuh diyebilirsiniz)

arkadaslar adam ford rangera tren kornası takmış nasıl. bu bulup scooter a takmak lazım bizi sıkıştıran araç olursa çalarız..:P www.youtube.com/watch?v=rjR5K_Fb6r4&feature=related pencere olarak koyamadım nasıl yapılıyo..
  17. 06bluedragger

scooter kulak takozu değiştirme (resimli)

selam arkadaşlar ben kanuni hussar kullanıcısıyım 2 el aldım çok memnunum ufak tefek yıpranan parçalar harici çok şükür sorun çıkartmıyo motorumun kulak takozunu değiştirmek için kanuni servisine gittim işçilik dahil 50 ytl istediler bende elim yatkın olduğu için kendim değiştirdim.. takoz...
  18. 06bluedragger

ybr 125 custom

arkadaslar nette gezerken bunu gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim.. ben şahsen pek beğenmedim..:P
  19. 06bluedragger

slm mt ailesi

selam mt ailesi aranızda olmaktan gugur duyuyorum motosiklet.net sayasinde birçok sorunuma çözüm buldum kalıcı katılımcı olmak dileğiyle.. aslında foruma 1 ay önce üye oldum kendimi 1 tanıtayım dedim.. ..
  20. 06bluedragger

rollerbank antalyada varmı ??

arkadaslar motosikletlerin devrini, son hızını, beygir gücünü, perfonmansını ölçmeye yarayan ROLLERBANK antalyada varmı?? bilen biri varsa buraya yazsın tüm motosiklet kullanıcıları yararlansın motosikletlerimize yaptığımız performansı bu şekilde artışını ölçebiliriz..

Yeni mesajlar