Arama sonuçlarınız

1. haluk23

Honda NX500 izlenimlerim

Arkadaşlar merhaba, Forumda birkaç başlık altında NX500 tecrübemden bahsetmiştim ama hala konular arasında bana bu motorumla ilgili sorular geliyor. Buna istinaden elimdeki kabataslak bir yazıyı detaylandırıp olabildiğince kapsamlı bir kullanıcı deneyim raporu hazırlamaya çalıştım...
  2. haluk23

Honda’nın sinyal ve korna tuşlarının yeri ve formuyla oynayıp durması

Arkadaşlar merhaba. Eğer 2011 model yılı öncesi (ya da en son CBF150 ile 2017 yılına kadar) bir Honda sahibi olduysanız sol kütükte kumanda tuşlarının ortada sinyal ve en altta da korna şeklinde dizili olduğunu bilirsiniz. Otomobillerdeki sinyal kolunun direksiyonun solunda, silecek...
  3. haluk23

Küçük hacimli motosikletlerle tura çıkmak

Arkadaşlar merhaba, Forumda çeşitli başlıklar altında bahsettiğim, “küçük hacimli motosikletleri sevdiğim ve imkânım olduğunda onlarla uzun yol da yapmaya çalıştığım” konusunun ayrı bir başlığı hak ettiğini düşünüyorum ve bu nedenle de bu konuyu açtım. Konunun devamında sizlerin de bu yöndeki...
  4. haluk23

2025 Ağustos CRF 250'lerle Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz turu.

Arkadaşlar merhaba, Çerezlerinizi, atıştırmalıklarınızı, içeceklerinizi alın gelin zira 25-31 Ağustos 2025 tarihleri arasında Ankara çıkışlı yapmış olduğumuz 6 gece konaklamalı 7 günlük turun oldukça detaylı bir raporunu okuyacaksınız bu satırlarda. Tura İstanbul’dan adaşım Haluk ile...
  5. haluk23

Motosiklet bel-bacak çantası tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. Ağustos sonunda çıktığımız turda ilk kez bel-bacak çantası kullandım ve interkom ve telefon için şarj kablosu, kameranın yedek bataryaları, ruhsat, cüzdan vb gibi en çok kullandığım malzemelerimi yanımda ve kolay erişebileceğim bir şekilde taşıyabilmek çok pratik oldu...
  6. haluk23

Motosiklet grup sürüşlerinde interkom gerekliliği ve marka - model seçimi

Arkadaşlar merhaba, Yaklaşık 15 yıllık aktif motorculuk hayatımın ilk 3 yılı çoğumuzun hala olduğu gibi interkomsuz geçti. Başlarda böyle bir cihazın varlığından bile haberdar değildim hatta 2013 itibarı ile ufak tefek çevre turlarına çıkmaya başladım. 2014'de YBR ile 3 günlük bir...
  7. haluk23

2025 Mart Güneydoğu Turu

Arkadaşlar merhaba, Birazdan okuyacağınız satırlardaki tura birkaç yıldır niyetleniyordum ve hatta en son 29 Ekim 2024 Salı sabah Ankarada evimden çıkıp servisten yeni almış olduğum 2017 Rally motorumun ABS ışığının yanmasıyla önce belki sensör hatası vb diye düşündüğüm ama fren testi...
  8. haluk23

Bayiiden sıfır km araç alım tecrübesi

Arkadaşlar merhaba. Alttaki yazı 2017 yılı baharında tarafımca kaleme alınmış ve başka birkaç mecrada paylaşılmıştır. Bu forumda da paylaştığımı düşünüyordum ama forumun yenilenmesinden midir yoksa o dönemde bu forumu boşlamış olduğumdan mıdır arama yaptığımda karşıma çıkmadı. Baharın gelmek...
  9. haluk23

Karakaçan'la rota esnetmeli bol fotoğraflı Ankara-Burhaniye yolculuğum

Arkadaşlar merhaba. 2019 Kasım ayında Ankara’dan Burhaniye’ye sürerek götürmüş olduğum ancak devamında pandeminin çıkması ve benim de natamam müstakil ev alıp onu yaptırma ve de müteakip taşınma süreci yüzünden Burhaniye’ye çok fazla gidemediğim ve dolayısıyla da çok da binemediğim 2012 model...
  10. haluk23

Allah herkese iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin

Arkadaşlar merhaba. Allah karşımıza hep iyi insanlar çıkarsın. 5 Ağustos 2024 Pazartesi günü yaşadıklarımı aynı gün kaleme almaya başlamış olsam da yazıyı bitirip sizlerle paylaşmak ancak bugün yani 19 Eylül’e nasip oldu. Bugün Yamaha Crypton S cub motosikletimle yolda kaldım. :) Ne...
  11. haluk23

Ktm 790/890 eksantrik mili problemi – KTM camshaft failure

Merhaba, Düzenli takip ettiğim Motoeuro kanalı biraz önce KTM'nin 790-890 Duke ve Adventure serilerinde ve aynı bloğu ve/veya kopyasını kullanan Husqvarna Norden 901, Kove 800x ve CF Moto'nun ilgili modellerinde eksantrik mili problemi olduğunu paylaştı. Video şu...
  12. haluk23

2023-2024 Yeni Kasa Honda CB125F izlenimlerim

Arkadaşlar merhaba, 20 Ocak 2024 tarihinde ödemesini yaptığım ve 24 Ocakta da teslim aldığım yeni kasa CB125F motorum ile 1000 kilometreyi devirdim. Birisi 320, diğeri de 240 km’lik 2 Ankara çevresi turundan sonra havaların da aşırı soğuk olmaması sayesinde yıllar sonra tekrardan işe gidiş...
  13. haluk23

Bir yol arkadaşı hikayesi

Arkadaşlar merhaba, 2017 Nisan’ında sıfır km olarak Balıkesir MNR bayiinden satın alıp geçen 7 yıllık sürede dere tepe kullandığım 2017 Honda CRF250 Rally motosikletimle ilgili bir şeyler yazmak istedim. Yine sıfır km aldığım ama benim sürmekten keyif aldığım yollarda o kadar keyif...
  14. haluk23

CRF 250 Rally ve YS 125 ile sabır taşı çatlatma turu

Merhaba arkadaşlar. 31 Ağustos Çarşamba sabah ile 2 Eylül Cuma akşam arasında Ankara-Kırıkkale-Sungurlu-Çorum-Sarıbuğday-Yeşilören-Suluovaya-Ladik-Ladik Gölü-Aktaş-Güvenli-Kavak-Samsun-Terme-Sakarlı Sahil-Samsun-Kavak-Havza-Merzifon-Çorum-Sungurlu-Ankara şeklinde 1050 km’lik bir turumuz oldu...
  15. haluk23

Honda Honda Forza 750 (2021)

Merhaba arkadaşlar. 14 Ekim 2020 tarihinde tanıtılacak olan 2021 model Forza 750 konusuna hoşgeldiniz. https://www.youtube.com/watch?v=lEVXza4_AHM&ab_channel=HondaMotorcyclesEurope Muhtemelen Integra 750 altyapısıyla mevcut Forza dizaynı harmanlanıp piyasaya çıkacak gibi görünüyor...

Yeni mesajlar