Arama sonuçlarınız

1. K

2.el veya Honda Dylan Aranıyor.

2.el Honda Dylan Aranıyor. Arkadaşlar Forumda araştırdım ve honda dylan almaya karar verdim 2. el Temiz Az km 2006- 2007 model honda dylan arıyorum. eğer bulamassam sıfır alıcam ama 2. el benim için daha kazançlı olacağı için öncelik 2.el :cat::)
  2. K

Mt'ciler Yardım 5000 Ytl var. Tavsiyeleriniz?

Mtciler 5000 ytlm bulunmaktadır. Acaba hangi motosikletler arasında düşünmeliyim Aklımdaki modeller : 1-) Gilera Runner 200 (2006 model yeni kasa 0 deil ama ) 2-) Honda Dylan 150 (sıfıra yakın birşey alırım eğer dylan alırsam) 3-) Honda Cbr 125 ( Vitesli motor kullanmayı bilmiyorum ama öğrenmem...
  3. K

Yamaha Bws hakkında bir soru

Arkadaşlar 2. el bir yamaha bws buldum km 2800 de modeli 2006 baktım gayet temiz ama aklımda birkaç soru var 1-) 2 zamanlı olduğu için yağlı benzin bulmak zor olur mu? 2-) Yağını her benzin aldığımda mı koyucam yoksa 1 defa koyup onun bitmesini mi beklicem eğer öyleyse yağ deposunu fullesem...
  4. K

2006 ve üzeri model az km honda beat aranıyor

2006 model ve az km tercihmdir. bende kanuni rokko var eğer takas düşünürseniz üzerinede verebilirim. Fiyatları ve özellikleri yazarsanız iyi olur.(Resim koyma şansınız varda çok iyi olur) Bekliyorum:)
  5. K

Kanuni Rokko mu? Kanuni Deer mi?

Arkadaşlar kanuni rokko mu iyidir? yoksa deer 152 mi? Bildiğim kadarıyla deer su soğutmalı. Performansta ve dayanıklılıkta bir fark var mıdır?
  6. K

Kanuni Rokkom Var (Çin 150 cc) Tek Teker yapılır mı?

Kanuni Rokkom Var tek teker yapılabilir mi? Motor gücü yeter sanırım ama çinli scooterlarda hiç ön kaldıranı görmedin? Sizce ön kalkar mı? Bir kaç taktik verir misiniz? tek teker için :)
  7. K

Kanuni - Rokko kırmızı 150 cc (Sıfır Gibi)

Daha 380 km oldu sıfırdan daha iyi diyebilirim çizik vs yoktur. Yani bunun yerine sıfır almak enayilik olur:):P. çünkü en az 300-400 ytl boşa gidecektir. fiyat olarak 1700ytl istiyorum çok değil piyasanında altında 2007 model kesinlikle bir sorunu yok Yamaha - bws honda -beat vs gibi...
  8. K

Alarm Takılır mı? (Kanuni-Rokko)

arkadaşlar kanuni rokkom var ama alarm yok buda beni endişelendiriyor. Diğer çinlerde var acaba bende taktırabilir miyim?
  9. K

Honda Beat Arıyorum (Kanuni Rokko var isterseniz Takas olur)

Arkadaşlar bende Kanuni Rokko Var Kırmızı 380 km de hiçbir sorunu yok çizik falan yok sadece yaşım biraz küçük o yüzden motor çok büyük geliyor 150cc olunca daha küçük cc'li motor arıyorum bana en iyi honda beat geldi 100cc olunca dikkatimi çekti. Motorumda hiç bir sorun yoktur kesinlikle ama...
  10. K

Kanuni Rokko 150cc aldım(yeni) Nasıl davranmalıyım?

Kanuni rokko aldım sıfır.:queen: Nasıl davranmalıyım? sıfır olduğu için fazla zorlamıyorum:wiinkk: Bu arada bayaa güzel düşünenlere tavsiye ederim çin malı falan diyorlar hiç dert etmeyin sağlam motordur;)
  11. K

Yamaha Bws Aldım sayılır görüşleriniz nedir?

Arkadaşlar birisiyle anlaştım 2500 km 2006 model 2500ytl anlaştık sizce iyi mi veya bu fiyata bu ayar birşey var mı? birde honda beat buldum oda 4000 km 2007 model gerçekten kararsız kaldım birisi 2 zamanlı birisi 4 zamanlı kafam karışık gerçekten! Sizce ne yapayım? (3 konu açtım motor almak...
  12. K

Keeway ARN 150CC sizce nasıl?

Arkadaşlar motorsiklet alıcam ama bir türlü karar vermedim sizce keeway ARN 150CC mi yoksa bianchi mach 150cc mi? Sağlamlık bakımından hangisi daha iyidir yada bu ayarda bir tavsiyeniz var mı? (Sıfır alıcam):cat:
  13. K

Çok Sağlam uzun yıllar kullanabileceğim bir motor alıcam tavsiyeniz nedir?(Scooter)

Yeni kayıt oldum güzel bir siteymiş:cat: öncelikle aradığım motorsiklet Çok sağlam olarak yani uzun yıllar kullanabileceğim birşey Tipi Scooter olacak. Benim aklımda birkaç model var Bianchi mach Yamaha bws Düşünüyorum ama sizde tavsiye edin scooter olmak kaydıyla. sıfır alıcam...

Yeni mesajlar