Kanuni Rokko 150cc aldım(yeni) Nasıl davranmalıyım?

Kanuni rokko aldım sıfır.:queen:

Nasıl davranmalıyım? sıfır olduğu için fazla zorlamıyorum:wiinkk:

Bu arada bayaa güzel düşünenlere tavsiye ederim çin malı falan diyorlar hiç dert etmeyin sağlam motordur;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
60-70 kmyi geçme 500 kmde bakıma götürüp yağını değiştir ondan sonra bas basabildiğin kadar :queen:

Ona iyi davranın tımarını yemini ihmal etmeyin,temiz havada gezilere çıkartın,aşılarını ve ilaçlarını zamanında verin.

benzin veriyorlar mı benzin çimlilere benzin yokmus bundan sonra benzinci isyan etmiş bozuluyo bunlar diye kendinin ki cok bozulmus ta artık benzin vermiyo:queen::queen::queen:

hayırlı olsun bende kanuni düşünüyorum senden bilgiler almak isterin kullandıkça sorunları aktarırsan iyi olur yavaş sur:)

ilk 300 km fazla zorlamadan gazı yavaş yavaş kademeli olarak açarak binersin sonrasında bi yağını değiştirirsin 600-700 km ye kadar daha hızlı gidersin 700 km den sonra bence full gaz kalk son gaz git 2005 de sıfır bws aldık aynen bunları yaptım motor 3000 km oldu şimdi fişek gibi gazı verince esp si kapatılmış 3.30 gibi yanlamaya başlıyor :p

Motosikleti
Forza 250
allah yardım etsin
ben kanuni storm alma gafletinde bulundum
ilk aldıgımda bande senin gibi iyiymiş dedim
3 ayda 3 kere egzoz değişir mi ya?
Bırak çin malı almayı
artcı olarak bile binmem bi daha :::

Motorun hayırlı ugurlu olsun kardesss gle güle kullan
Kullanma kılavuzunda ne yazarsa o dicem herzaman ki şeyler :) fazla zorlama
Gözün gibi bakacagından da eminim sorun yok ozaman :)

öncelikle hayırlı olsun arkadaşım.öncelikle motosikleti hor kullanma,rodajını çok iyi yap.bakımlarını aksatma.bendede kanuni storm var 5 ayda 7300 e ulaştım motorda tık yok.servis yüzü görmüyorum çok şükür periyodik bakımlar harici.8000 km bakımıda yaklaştı yaww usta sitem edecek yine sadece bakımlarda getiriyosun diye:cherry:

herşey kullanıcıda biter.iyi kullanır bakarsan oda sana bakar.bakmazsan yolda kalırsın bende söylemesi:wiinkk:

benzin veriyorlar mı benzin çimlilere benzin yokmus bundan sonra benzinci isyan etmiş bozuluyo bunlar diye kendinin ki cok bozulmus ta artık benzin vermiyo:queen::queen::queen:

yedek parçası servisi olmayan motor alırsa bozulur tabi. benimki niye bozulmuyor

ilk 300 km fazla zorlamadan gazı yavaş yavaş kademeli olarak açarak binersin sonrasında bi yağını değiştirirsin 600-700 km ye kadar daha hızlı gidersin 700 km den sonra bence full gaz kalk son gaz git 2005 de sıfır bws aldık aynen bunları yaptım motor 3000 km oldu şimdi fişek gibi gazı verince esp si kapatılmış 3.30 gibi yanlamaya başlıyor :p

sana katılıyorum rodaj önemli:cat:

allah yardım etsin
ben kanuni storm alma gafletinde bulundum
ilk aldıgımda bande senin gibi iyiymiş dedim
3 ayda 3 kere egzoz değişir mi ya?
Bırak çin malı almayı
artcı olarak bile binmem bi daha :::

senin alet kafadan arızaydı zaten çok şükür benimkinde hiçbi problem çıkarmadı egzoz şimdiye kadar

4 günde 140 km yaptım şimdilik bir sorun yok zaten 70 km geçmiyorum 500 bakımı gelince hemen yaptırcam birde rodaj ne?

Usta hayırlı uğurlu olsun, ama sağlamlık konusunda falan acele karar vermişsin bunların hepsi aynı biri lacivert biri mavi :cat:

Doğru söylüyorsun ama birçok çin motoru kullandım hiç sorun çıkmadı birde motora iyi bakarsan hiç bir sorunu olmaz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar