Arama sonuçlarınız

1. solmyr

Avrupaya göre Türkiye'de motorlar ucuz. Kawasaki hariç

forumdaki zam haberlerine gelen yorumları görüyorum, hemen hepsi markalara yükleniyor. ama markalar ya da distürbütörler, elinden geleni yapıyor ve türkiye'de daha ucuza motor satmaya çalışıyor. (z moto hariç. allah cezanı verecek kawasaki. iyi bir distürbütör ile kawasaki bu ülkede...
  2. solmyr

Dünya'nın En Pahalı Benzinini Kullanıyoruz Yalanı

https://tr.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/Europe/ akapeli değilim. siyasetlerini de sevmem. bu ayrı konu. ama artık şu teraneyi bırakmalı. avrupanın bir çok ülkesinde bizden pahalı benzin. neredeyse alım gücü, gelişmişlik arttıkça artmış bile denebilir istisnalar hariç. hemen alta...
  3. solmyr

Yurt dışından alışverişlere bir vergi daha geliyor.

hadi gençler, bir el atın da şu ekonomik krizi üleşelim.
  4. solmyr

Asgari Ücretle - MT-09 mu? ys125 mi? almalıyım?

selam arkadaşlar, yeni işe başlayacağım. asgari ücret ile. önereceğiniz motosiklete göre, işe başlayacağım ülkeyi seçeceğim. 1 - Almanya (pastanede garsonluk) asgari ücret 1500 birim - mt-09 9000 birim 2 - Türkiye (pastanede garsonluk) asgari ücret 1400 birim - ys125 9950 birim (yalnız 2. işi...
  5. solmyr

Engelli Chopper Sürücüsü ile cb500f'li Kapışması (Chopper kazanır)

cb500f incelemeleri izlerken denk geldi. 2:27'den itibaren kapışma var. dikkat ederseniz chopper sürücüsünün sağ ayağı protez. ve cb500'e unutamayacağı bir ders veriyor :queen:
  6. solmyr

İzmir - Karaburun Gezisi Daveti - 4 Haziran 2016 Cumartesi

konuyu etkinlik duyuruları kısmına açtım. admin beğenmedi zahir onaylanmadı. vakit yakın olduğundan onaylanmasını beklersem gelecek olanlar haftasonuna ayrı program yapabilir diye buraya açıyorum. beraber yol yapmak amaçlı izmir - karaburun gezisi yapıyoruz. daha önce oraya gitmedim. gelen -...
  7. solmyr

4 Haziran İzmir - Karaburun Gezisi

gelin, sürelim :)
  8. solmyr

Harley Davidson Iron 883 Test Sürüşü [video]

bundan tam 7 yıl önce, bu forumda, bu motosikletin bilgi paylaşım başlığını yine ben açmıştım. ergenlik zamanları... hayalimdi, sonradan zamanla insanın fikirleri, seçimleri ve beğenileri değişebiliyor. 7'sinde neyse 70'inde de o değil. bu test sürüşü, bir çocukluk hayalimin son bulması oldu...
  9. solmyr

2016 Harley Davidson Street 750 Test Sürüşü (video)

iron 883 ile arasında kalanlar için : kesinlikle street750. :cat:
  10. solmyr

Yamaha Crypton incelemesi

11. solmyr

dslr tavsiye canon 650d - 100d - 1200d

slr'den anlayan arkadaşlar, hangisini tavsiye edersiniz? daha önce 1 yıl 550d kullanıp sattım. onu da ikinciel almıştım, bunlardan birini de ikinci el alıcam. her türlü fotoğraf çekmeyi seviyorum ve tabiki amatörüm :P bildiğim farkları, 650d'de dönen ekran ve 9 cross type netleme noktası...
  12. solmyr

Altın Elbiseli Adam - Kuralkan Tatsızlığı

videoda, 40:45'de anlatıyor. https://www.youtube.com/watch?v=ZOmroEcBPQI bugünkü programda, aea'nın önceki programında, rs200'ün ön jant kırdığını söylediği için, kuralkan şirketi, aea'dan o videoyu silmesini ve kendi gönderdikleri düzeltme yazısını okumasını istedi. buna benzer sorunyaşayan...
  13. solmyr

SORU cg250 krank ile cg200 silindir toplamak ?

selam, cg200 motorum var, 35000km'de 63 silindiri söktürüp 65,5 taktırdım. silindir söküldüğünde, üst ölü noktada, piston silindirin 3,5mm kadar altında kalıyordu, yani düşük sıkıştırmalıymış. 1mm aşağıda kalacak şekilde yeni silindir ile topladık. soru şu, 35000km sonra :P cg250 krank alıp...