Arama sonuçlarınız

1. TheSany

ASKERLİK BİTTİ 15 GERİDE KALDI

:queen:Mrb. arkadaşlar forumun eski kullanıcılarındanım askerliğide bitirdik yeniden aranızdayım :queen:
  2. TheSany

Nerde Ne Kadar Gilera Gfr125 Varsa Alacagım :D

Arkadaşlar Elinizde Gfr 125 var ise alacagım Evrak Önemli Değildir
  3. TheSany

Rx Gömlekteki Ciziklik

Elime Yeni Gecen Bir Rx115 i Toplamaya Calışıyorum Yagsız Binildigi İçin Pistonda Ve Gömlekte Ufak Ciziklik Var Piston Kolay Alırımda Gömlege Ne Yapıcaz Sulu Zımparayla Aldım Fazla Bi Cizik Kalmadı Pistonu Taktıgımda Ne Gibi Sıkıntı Olur:salut:
  4. TheSany

Gfr 125 Pistol Acil Yardım

Arkadaşlar Gfrye Hangi Modellerin Pistolleri Olur Acil Yardım
  5. TheSany

Gfr 125 Depriyaj Balatası

Gfr 125 Depriyaj Balatası Aranıyor
  6. TheSany

Keyfe Keder Dosta Gider

Arkadaşlar Toplamak İçin Aldıgım Gfr 125 Markalı motoru askere gidecegim için satıyorum alacak arkadaşa hayırlı olsun şimdiden http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-gilera-gfr-125-gfr-125-exup-turbolu-sorunsuz/detay:salut:
  7. TheSany

Gfr125 Cam Ve Ön Camurluk Lazım

Bayadır Yatmış Olan Bir Motoru Ayaklandırma Aşamasındayım Cam Ve Camurluk Elinde Olan Varsa İrtibata Gecebilirmi.
  8. TheSany

Motorumu Almaya Gidiyorum

Arkadaşlar Büyük Motor Alacaktım 600 lük yada 1000 lik bir japon düşünüyordum fakat maddi durumlar el vermedi birde şimdilik bize göre değil dedim cünkü cok masraflı oluyor. şimdi gidip bir yamaha rx 115 alacagım dün gece 12 gibi pazarlıgımızı yaptık baskı balatasının mili eyik oldugu için...
  9. TheSany

kawasaki ZX9 Yorum

http://www.sahibinden.com/zx9_fiyat_dustuWQQaXQQ8814699WQQpXQQdisplayitem Arkadaşlar Sahibi İle Henüz Görüşmedim İlanı Yeni Gördüm Gece Gec Vakit Aramayayım Sizce Nasıl
  10. TheSany

FZR 1000 deltabox

S.a Arkadaşlar Motorumu Bu Hafta Sonu Alıyorum 89 Model Bir Deltabox Soracagım Granajlarda Ufak Tefek Catlaklar Granajlararı Boyatacagım Tahmini Ne Fiyat Cıkar birde 3.500 ytl + devir alacagım fiyatı nasıl motor eski model anca bu eder dedik pazarlıgımızı ona göre yaptık. şimdiden teşekkürler
  11. TheSany

[Kırıkkale - MT]

Evet Arkadaşlar Kırıkkale Mt Burası Kırıkkaledeki Motor Severlerin Bölümü Birbirimizle Haberleşe biliriz :
  12. TheSany

Sherif 3 g ( Bilmem Alan Olurmu)

Arkadaşlar Motor 98 modeldir Saten Kücük Motor Bilen Bilir Hero Sherif Fiyatı 350 ytl Motor Kırıkkalede İStek Olursa [email protected] Msn Adresim:queen:
  13. TheSany

Mondial 125UAG

Arkadaşlar 6 Senedir Motor Kullanıyorum Fakat Biz Zengin Cocugu Deyiliz O Yüzden Tabi Düşük Motorlara Biniyoruz Her Neyse Gecenlerde Yamaha 115 Lik Bir Motor Aldı Bizim Arkadaş Ben Cok Sevdim o Motoru 0 alcagım İçin Taksitli Yamahanın 115 Lik 0 Yokmuş O Yüzden Mondial 125UAG Alacagım...

Yeni mesajlar