ASKERLİK BİTTİ 15 GERİDE KALDI

:queen:Mrb. arkadaşlar forumun eski kullanıcılarındanım askerliğide bitirdik yeniden aranızdayım :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin.

Hoşgeldin... bende askerliğini 26 yaşıonda yapmaya çalışan bir türk genciyim..şafak karanlık ve günler zor geçiyor.... denizli m11. motorlu piyade tugayı topçu taburu karargah hiz bölüğündeyim... sen nerde yaptın zor geçtimi günler...

Hoşgeldin üstadım...Vatanı görevden geldiysen şu anda mutluluk ve üzüntü bir arada olmalı. :) Geçmiş olsun demeyeceğim. Hayırlı olsun. :) Ben de gideceğim inşallah.Korkmadığım şeylerin başında gelir.Ramazan hocam var mı bir isteğin bizden. :) Anıları biriktiriyormusun?

Hoşgeldin üstadım...Vatanı görevden geldiysen şu anda mutluluk ve üzüntü bir arada olmalı. :) Geçmiş olsun demeyeceğim. Hayırlı olsun. :) Ben de gideceğim inşallah.Korkmadığım şeylerin başında gelir.Ramazan hocam var mı bir isteğin bizden. :) Anıları biriktiriyormusun?

anılar şimdiden birikmeye başladı... 100 güne 4 şehir sığdırdım.. yani buradan ne demek istediğim anlaşılıyor galiba... ama çok zor geçiyor günler....

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin... bende askerliğini 26 yaşıonda yapmaya çalışan bir türk genciyim..şafak karanlık ve günler zor geçiyor.... denizli m11. motorlu piyade tugayı topçu taburu karargah hiz bölüğündeyim... sen nerde yaptın zor geçtimi günler...

Ya bırak gözünü seveyim..
Verdin 30.000'i bütün gün evden MT'e giriyorsun.
Sonrada ben askerim diye geziyorsun ortalıkta ramoo :)

Ya bırak gözünü seveyim..
Verdin 30.000'i bütün gün evden MT'e giriyorsun.
Sonrada ben askerim diye geziyorsun ortalıkta ramoo :)

evet 30000 i verdim yatıyorum evde...:p

5 km koşmuyorum... spor yapmıyorum.. nöbet tutmuyorum.. atış yapmıyorum 50 şınav 45 mekik 10 barfiks (yapamıyorum ama yaptırmaya çalışıyorlar) yapmıyorum... yan gelip yatıyorum....
izindeydim akşama teslim olacağım arkadaşlar....

bu arada sinan abi gidecek zamanı buldun... çarşıda buluşurduk seninle... yeni kişiler tanrdık sayende...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar