Arama sonuçlarınız

1. efendy_iso

Unuttum motosiklete dair bir çok şeyi

Uzun zamandan sonra motosiklet heyecanı yine sardı beni,bilenler bilir bikaza sonucu bırakmıştım binmeyi,şimdi tekrardan bişeyler alasım var,bu amaçla tekrar mt'ye girdim bi kaç 2. el satış yapan sitelere baktım ve fark ettimki,motosikletle alakalı herşeyi unutmuşum hemen hemen,onumu alsam...
  2. efendy_iso

CBF 150 İle 3 Günlük 1400 KM Uşak Seferi ( Metehan )

Metehanın herkese selamı var temiz fanila ve don istiyor :cherry: Bayramda fırsat bu fırsat deyip melmeketim olan Uşak vilayetine doğru gitmeye niyetlendim...önemli olan istemekti...sabah erken kalkarsam yola düşecektim...yok eğer kalkamaz üşenirsem gezi iptal olacaktı.. Geziyi paylaşmak...
  3. efendy_iso

Satılık 0 km S&T Kanuni GT250R

Gidecekse burdan birine gitsin....:PHadi bakalım hyo tutkunları,alın şu motoruda benide alacaklı derdinden kurtarın...:cherry: http://www.sahibinden.com/0_km_2010_model_gt250r-82WQQaXQQ17147232WQQpXQQdisplayitem
  4. efendy_iso

Kaza geliyorum der...

konu, " kaza anı " dikkatli bir sürücü için kaza geliyorum der. bu bakımdan aynı kazayı iki farklı şekilde ele alalım. motosikletli ana yoldan dümdüz ilerlemektedir. bir otomobil yan yoldan bir anda çıkar ve motosikletliye tam yandan çarpar. motosikleti motordan fırlayarak 4 metre uzağa...
  5. efendy_iso

YAmaha R1 'mi , Honda 1000rr'mı...

Çok klasik bi konu ama bilgili arkadaşların düşünceleri önemli benim için... Yamaha R1,gri renk,2004 model,15000 km'de,15750 ytl istiyor... Motor ön arka lastikte istiyor... Honda 1000rr,Siyah renk,2006 model,10000 km de,17000 ytl istiyor... Ekstra zenon far ve arrow eksoz var üstünde...
  6. efendy_iso

Ses duvarı

Arkadaşlar internette ses duvarının geçen araçlar ile ilgili izlediğim videolarda,araçlar belli hızlardan sonra ,tahminim ses duvarını geçerken,beyazımsı bi bulut oluşturuyo ve onun içinden geçiyo,bazı araçlar 2-3 kere o buluttan geçtikten sonra patlıyo,yada yanıyo bişeyler oluyo,yine anladığım...
  7. efendy_iso

Mz 251 & mobilyette speedfight

Bildiğiniz üzere kendim market işletmecisiyim,dükkanımın yanına bi motosiklet tamircisi açıldı,uzun zamandır terazimde piston sekman silindir tartan arkadaşlarla bayaa bi samimi oldum,benim motorcu olduğumu bildikleri için muhabbetimizde çok gelişti... Bugün bi yarışa davet ettiler beni...
  8. efendy_iso

ERDEMLİ Kanlı divane-Güwencin ( ahmet ) ziyaretleşmesi

06.10.2008 Tarihinde Mersin Erdemli'deki Kanlı Divane ismi ile anılan, kanyonların arsından geçen bi çayın üstüne kurulan, çardak vari oturaklarda müşteriye hizmet veren, altınızdan su geçerken siz yayla havasında tavuğunuzu yada pirzolanızı rahatça indira gandi yapabileceğiniz, büyüsünden...
  9. efendy_iso

Trafik şube müdürlüğümüzü kutluyorum...

Biliyosunuzki 14.09.2008 tarihinde Antep,Adana,Kadirli,Osmaniye,Ceyhan,Ümmet abi :P mt nin iftar yemeği verildi.. Bende araba ile katıldım...Güzel bi iftar ( iftihar ) yemeğiydi,bu tür bi birlikteliği uzun zamandan sonra çok özlediğimi anladım... Sözün özüne gelelim... Bugün uyumak için...
  10. efendy_iso

Oto Tamircisi yada anlayan arkadaşlar,LÜTFEN YARDIM

Bugün öğlen ev gitmek için dükkandan çıktım,giderken kırtasiyeye uğradım,bi kaç defter aldım,arabayı çalışır durumda bırakmışım,neyse 2 dakka sürmedi geri çıktım,çalışıp çalışmadığının farkında olmadığım için,bi daha marş bastım,bilirisniz marş motoru sesi geldi,zaten çalıştığını anladım,bastım...
  11. efendy_iso

R1 arıyorum !

Arkadaşlar haftalardır araştırmama rağmen,bu rengi hiç bi yerde bulamadım,almak istediğim motor bunun aynısı,ama kaç model felan, hangi sene bu renk çıktı bilmiyorum,bilgili arkadaşlar yardımcı olacaklardır mutlaka,sonradan boyanmış motor değil istediğim,herşeyiyle orjinal olması şart,para...
  12. efendy_iso

Doğum günün kutlu olsun Aşkımmm ( Frdndl )

Doğum günün kutlu olsun hayatımın bal böcüğü,birlikte nice mutlu yıllar dilerim:rendeer: Seni sevdiğimi söylemişmiydimm:joker:::utangac: Mutluluğun resmi...seni seviyorum bebişim..iyiki varsınn :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
  13. efendy_iso

Dolu dizgin yıllar ( yeni bi motosiklet dizisi )

Baş rolde motosiklet aşığı bi genç var ( süper sport ) genç yarışlara katılıyo,ailesi motosiklete binmesini istemiyo,ama çocuk dinlemiyo,yarışlara giriyo,yarışlarda kazalar oluyo,gençler sakat kalıyo,aile çocuğunu psikoloğa götürmek istiyo,motosiklet kullanmak psikolojik bi sorunmuş gibi...
  14. efendy_iso

Bu profil kimin :D

Sizlere bi ip ucu verecem,sitede aktif olan birisi,yani, öyle adı sanı duyulmamış bi üyemiz değil,hadi bakalım kim önce bulacak:cherry: Bulana dükkanımda plastik bardakta kahve ısmarlayacamm:P
  15. efendy_iso

En bomba satılık ilanı :D

http://www.sahibinden.com/kafesini_nadiren_acabiliyorum_yemin_ederim_ailemizi_perisan_ettiWQQaXQQ10110291WQQpXQQdisplayitem&keyword=1011029
  16. efendy_iso

Zor bi soru ( bilene

3 arkadaş ( x,y,z ) bir cafe'ye eğlenmeye gittiniz,eğlendiniz çıkışta hesap alman usülü ödenecek,x kişi hesaptan kendine düşeni ödemek için kasaya gitti,kasadaki kişi,kasayı aç içinde ne kadar para varsa o kadar daha koy sonra 1 ytl al git dedi,sonra y kişi hesap ödemeye geldi kasadaki kişi...
  17. efendy_iso

Doğum günün kutlu olsun Tüzemen

Doğum gününüzü kutlar,mutluluk sağlık esenlik dolu nice yıllar dilerim:rendeer:
  18. efendy_iso

Nice Yıllara Emre ( dreamdark )

Doğum günün kutlu olsun nice yıllara emre :rendeer:
  19. efendy_iso

Doğum günün kutlu olsun Recep abi ( CERREZCİ )

Ne mutluki böyle güzel bi günde doğmuşsun,Doğum günün kutlu olsun recep abi,hep beraber nice mutlu ve huzurlu yıllara:rendeer::rendeer:
  20. efendy_iso

Rica ediyorum okuyun

Bu arkadaşımızın yazdığı mesajlar,bize mualefet etti,vatan millet sakarya yaptı,üzgünüm ağlarım bugünü yas ile geçiririm dedii,bizde duygularındaki samimiyete güvenerek tartışmaya son verdikk:pr: Buda başka bi konuda alkollü araç kullanıp yakalananlara yapılacak muamele ile ilgili yazdığı bi...

Yeni mesajlar