Arama sonuçlarınız

1. K

çok acil satılık süper dragstar classic

Selam arkadaşlar; Motorumda indirim yapıyorum. 2004 model ve sadece 7900 km de bej DRAGSTAR CLASSİC motor satılıktır. Çok iyi bakılmış ve bakımları zamanında yaptırılmıştır. Önde büyük boy givi cam ve yanlarda givi çantaları mevcuttur. Kazası, masrafı ve borcu yoktur. Emin olabilirsiniz alan...
  2. K

Bu fiyata böyle bir dragstar classic bulamazsınız:::!!!

Merhaba arkadaşlar. İşlerimin yoğunluğundan dolayı sadece 7800 km kullanabildiğim 2004 model YAMAHA DRAGSTAR CLASSİC motor satılıktır. Bakımları zamanından önce yaptırılmış ve çok iyi bakılmıştır. Hiçbir kazası, masrafı ve değişen parça yoktur. Motor işini tamamen bırakacağım için satın alacak...
  3. K

Süper motor süper indirim!!

Merhaba arkadaşlar. Motorumda bir indirim daha yapıyorum.İşlerimin yoğunluğundan dolayı sadece 7800 km kullanabildiğim 2004 model YAMAHA DRAGSTAR CLASSİC motor satılıktır. Bakımları zamanından önce yaptırılmış ve çok iyi bakılmıştır. Hiçbir kazası, masrafı ve değişen parça yoktur. Motor işini...
  4. K

Acil satılık dragstar classic

Merhaba arkadaşlar. Tüm motor tutkunlarına selamlar. Artık güzel kızımdan ayrılma zamanım geldi. Açık bal rengi YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 CLASSİC motorumu satıyorum. 2004 model ve sadece 8000 km. Bakım zamanı olmasa bile bakımlarını yaptırdım. Aküsünü yeni değiştirdim.Üzerinde givi sisi bar...
  5. K

selamlar

Selamlar arkadaşlar bende foruma yeni katıldım. Görüşmek üzere...

Yeni mesajlar