Arama sonuçlarınız

1. qrar

[V-Strom Adana] 14.03.2010 Uzuncaburc Gezisi

merhabalar; uzun bir aradan sonra nihayet uzun bir gezi yapabildik. bu defa mersinin silifke ilcesindeki uzunzaburc koyunde yer alan antik kenti gezdik. toplam mesafe 400 km. cogu bunaltici otoban idi. 1- vstrom hasan-sezen 2-vstrom erhan-ijlal 3-fazer fuat iste fotograflar...
  2. qrar

[Adana MT] Kapadokya Gezisi (DL+TA)

1-suzuki dl650: erhan (gezi nedeni: canı çok sıkkın nere olsa giderim) 2-honda transalp:tamer (gezi nedeni: aşırı iş temposuna yenik düşmemek) cumartesi sabah tamer ile buluşmamızda nereye gideceğimiz tam belli değildi. ya nevşehir ya urfa diye aklımızdan geçiyordu. kapadokyada karar kıldık...
  3. qrar

DL mi sahte KLV mi??

Kawasaki kullanıcılarının yorumlarını almak için burada da konuyu açmak istedim. ilginç. hemde çok. bir bilen varsa lütfen aydınlatsın. suzuki dl 1000 ile kawasaki klv 1000 birbirinin ikizi. teknik verilerinden tutunda görüntüdeki en ince ayrıntıya kadar. iki ezeli rakip diye biliyordum bu...
  4. qrar

[Adana MT] Eciyes-kaya kilise tek başına :( gezisi

herkese slm. geçen hafta adanadan kayseriye gitmem gerekti (ve bahanede güzel....); atladım motosikletime ve düştüm yollara. daha evvelden gideceğimi söylemiştim ve katılmak isteyen arkadaş olurmu diye toplantıda sormuştum ama yalnız yol almak kısmetmiş. yalnız belirtmeden geçemem: grup...
  5. qrar

v-strom tankpad

aşağıda fotoğrafı bulunan tankpad ölü veya diri aranmaktadır.:bounce: görenlerin, bilenlerin cevap vermesi rica edilir.
  6. qrar

Acil Satılık Keeway Supershadow 250cc

Keeway Supershadow 250 cc sorunsuz tertemiz.kazası yok. bol extralı. adana gezi başlıkları, sorunsuz geçen kilometreleri kanıtlar. 6000 km de. temmuz 2006 çıkışlı. özel yapım yüksek sisibar özel yapım yan çantalar yan çanta demirleri arka çanta demiri depo üzeri cepli deri kılıf motor koruma...
  7. qrar

Keeway Supershadow 250cc

acil satılık Keeway Supershadow 250 cc sorunsuz tertemiz. bol extralı. adana gezi başlıkları, sorunsuz geçen kilometreleri kanıtlar:) 5700 km de. temmuz 2006 çıkışlı. özel yapım yüksek sisibar özel yapım yan çantalar yan çanta demirleri depo üzeri cepli deri kılıf motor koruma demiri sis...
  8. qrar

Asya 125 T(klasik model)

asya 125 t 7000 km de her 1000 de castrol yağ kullanıldı orjinal top case su geçirmez branda kask Fiyat: 790 Ytl [email protected], [email protected], 0532 7452727
  9. qrar

atv arıyorum!

atv arıyorum. yalnız tercihim 200cc ve üzeri.
  10. qrar

S.O.S hangi atv'yi almalı?

lütfen fikrinizi yazmaktan kaçınmayın. atv almak istiyoruz ama ne alacağımıza tam karar veremedik. çin malı alacağımız kesin ama hangi marka???? 250cc en azından 200 cc olmasını istiyoruz fakat 150 cc liklerle fiyat farkı çok fazla. 2.elinede pek bulaşmak istemiyoruz. yardımcı olursanız...
  11. qrar

Motosiklet İnterkomu

merhabalar. gezilerde yada seyahatlarda benim en büyük sıkıntım iletişim. bu sorunuma bir çare buldum. telsiz sistemli interkom. ister artçımla ister başka motosikletteki arkadaşımla rahatlıkla sohbet ederek sürüşümüze devam edebiliyorum ve bu gerçekten inanılmaz keyifli. inanmazsanız sorunuz...
  12. qrar

ghost rider

bu cuma bir film vizyona giriyor. ne alaka demeyelim...... Hayalet Sürücü : Yönetmen: Mark Steven Johnson Senaryo: Mark Steven Johnson Oyuncular: Nicolas Cage, Eva Mendes, Raquel Alessi, Arthur Angel, Wes Bentley Filmin Türü: Aksiyon, Fantastik Orijinal Adı...
  13. qrar

consept motosikletmi otomobilmi?

Japon şirketin geçtiğimiz yıl prototip modelini ürettiği araç hem çok az yakıyor hem de saatte 180 km. hıza kadar ulaşabiliyor. Çok az benzin tüketiyor ama bir eksiği var o da fiyatı... Yaklaşık 35.000 Avro civarında maliyeti olan bu araç dar yollar ve park sorunu için bire bir gibi görünüyor...
  14. qrar

yok böyle bir kaçış

yer: amerika. konu :klasik polis suçlu kovalamacası. ama bu polislerin işi gerçekten çok zor.....:mrgreen: http://www.youtube.com/v/8lsXnRC4cko
  15. qrar

cennet bekleyebilir !

herkese merhaba. eminiyet kemeri araba içindeyken yolculara güvenlik anlamında ne ifade ediyorsa; kaskta biz motorlular için sanırım 1000 katı daha fazla birşeyler ifade ediyordur. lütfen izledikten sonra KASK ve MOTOSİKLETE uyarlanmış halini kafanızdan geçirin. sağlıklı kazasız sürüşler...
  16. qrar

akrobasi yaparken amman dikkat!!!

ters köşe olmamak için akrobasi yaparken amman dikkat edin arkadaşlar. özellikle cross cular. http://www.youtube.com/watch?v=VdNfyrlaivc
  17. qrar

kask

arkadaşlar "kask" kafalı olmayalım ve kaskımızı alırken gücümüz ölçüsünde paraya kıyalım. kafan senin için ne kadar değerli ise kaskında o kadar değerli olsun(söz meclisten dışarı) derler yaa hoş bir video ile gülerken düşünelim....... http://www.youtube.com/watch?v=UMBYo0BHi5U