cennet bekleyebilir !

herkese merhaba.
eminiyet kemeri araba içindeyken yolculara güvenlik anlamında ne ifade ediyorsa; kaskta biz motorlular için sanırım 1000 katı daha fazla birşeyler ifade ediyordur.

lütfen izledikten sonra KASK ve MOTOSİKLETE uyarlanmış halini kafanızdan geçirin.

sağlıklı kazasız sürüşler dilerim.

[YT]Vjg8ZuK-lP4[/YT]

zauhauha süpermiş te ruh bizden çıkacağı zaman kaskmı izin vermeyecek :p

OFF dostum süper ya harbiden teşekkürler.Bi an hayatımın sonu bu kadar basitmi dedim evet bu kadar basit.Paylaşım için harbiden saol!!!

tequ(mali) saol yaaa.
bu hafta güzel anlamlı bir video koyayim dedim. sende limon oluverdin.

ya abi yok hani videoda kemer tutuyo ya ruhu bizimkilerde burnumuzdan falanmı çıkıcak ta kask tutucak dedim.. yoksa çok güzel bir video ellerine sağlık

süper video yapmışlar gerçekten süper...ve evet arkadaşlar kask şart.eğer bir adam ruhunda motosiklet tutkusunu hissediyorsa kaskını da motosikleti kadar sever.ki şahsen ben kask sitelerini sürekli nette gezerim...nolan ise favorimdir.kask..mont...şart.tabii bütün güvenlik ekipmanları şart.motosikletçi bir bitündür....kasksız bir motorsiklettçi yolda görünce sinir oluyorum..özelikkle race larda....yüzünü mü millete gösteriyorsun be kardeşim...aman dikkat et te öyle güzel kalsın daima:pale:

vay be ne etkiledi bu reklam beni...ürperdim ya...:silent:

hiç ölmeyeceğiz ya...tuhafıma gitti...valla rüyama girer benim...benim ruh sağlığım hassas abiler ya...böyle şeyler beni sarsar...:pale:

sağol...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar