Arama sonuçlarınız

1. M

Kıdem Tazminatlarımızı Nasıl Bilirdiniz?

Kıdem tazminatı hesaplamaları tümüyle değiştirilip işverenin lehine olacak şekilde haklarımız budanmıştır. 30 gün üzerinden hesaplanan tazminatlar artık 14 gün üzerinden hesaplanacak kaba hesapla tazminatta yarı yarıya zarara uğrayacağız. Ev alırken destek mavrası da tasarının pembe kadife...
  2. M

Çekilişten Arkadaşıma Vespa Çıktı !!

Ne lotoya, ne piyangoya nede bu tarz çekilişlere inanmayan biri insan evladıyım. Bugün iş arkadaşıma fish karttan Vespa motosiklet çıktığını öğrendim. Şaşırdım, sevindim, üzüldüm vs vs sizlerle paylaştım. :cyclopsan
  3. M

250 Comet /Sarı / İzmir

Motoru satıyorum 11000 km oldu 12000 de bakım görecek zincir değişmesi lazım. Sorunsuz motor bakımlarını Sabri ustada yaptrdım. En son 4600 tl ye vereceğim. Sahibinden ilan no 17570347
  4. M

Haberi Yapanlar Bence Haksız Değiller !

Bu haberi gördünüzmü veya verildimi bulamadım ama; İzmirdeki bazı motorcu arkadaşların yayaların yürüdüğü yollarda fütursuzca deli gibi motor kullandıklarına bende defalarca şahit oldum. Yolda üstüne motor sürdüğün yaya arabasına binice ilk gördüğü motorcuyu ezmek istiyor...
  5. M

Sarı Comet aldım darısı olmayanların başına

Arkadaşlar bugün 4400 tl ye sarı bir Hyosung Comet 250 aldım. :cherry: Şirketteki bilgisayarlara harici birşey bağlamak yasak olduğundan resim koyamadım ama kaskı montu vs aldıktan sonra kendimle beraber koyacağım. Allah herkesin gönlüne göre, alın teri ile kazandığını dürüstçe keyifle...
  6. M

Alınık Hyosung GT250 Comet / İzmir

Arabamla kaza yapmıştım sigorta parayı ödememişti 3 yıl sonunda davayı kazandım paramı aldım. Şimdi de İzmir ve/veya yakın çevreden 2007 ve üstü 5000 ytl ye siyah Comet arıyorum Zerre kadarda motora binmişliğim yok hayırlısı :)
  7. M

Yeni motor alacağım diyenlerin %' de kaçı motor aldı ?

Hemen her gün defalarca açılan ve altına sayfalarca cevap verilen motor önerilerinin ne kadarı mutlu sonla bitiyor. (çoğunda da olmayan motor için cevap verenler kendi aralarında sert tartışmalara giriyorlar) Yoksa motor alma, imkanı ve ihtimali olmayanlar tatmini sanal dünyada mı...
  8. M

İznikte bu motora bakacak kimse var mı?

http://www.sahibinden.com/kymco_servisindenWQQaXQQ9455126WQQpXQQdisplayitem arkadaşlar İzmirdeyim ilandaki motoru bilen veya bakabilecek kimse varmıdır acaba ? boşuna 400 km+400 km yol yapmak istememde :)
  9. M

Erzincan da 9 Şehit

Söyleyecek hiç bir şey yok, bir şehit yakını olarak artık yüreğim acıyor.
  10. M

İzmir ve civarında Venox arıyorum

5000-5500 ytl civarında temiz kazıklanmadan Kymco venox almak istiyorum nasipse ilk motorum olacak
  11. M

Alem FM den Nihat Sırdar Öncülüğünde Benzin Zamları Protesto Ediliyor

Petrol kaynaklarına bu kadar yakın olmamıza rağmen "DÜNYANIN EN PAHALLI BENZİNİNİ KULLANMAMIZI" Her sabah 07:45 de arabalar dörtlülerini yakarak ve korna çalarak protesto ediyoruz. aramızda benzini / mazotu vergisiz alan yoksa protestoya tüm motosiklet kullanıcılarınıda bekleriz. :rendeer:

Yeni mesajlar