Arama sonuçlarınız

1. shanimoglu

Bir Balerinin Gösterisi Sirasinda çekilmiş Etekalti Fotolari

siz ne bekliyordunuz? :queen:
  2. shanimoglu

çok Kötü Aşik Oldum Yardim Edin.

ARKADAŞLAR RESİMDEKİ BAYAN BENİ ÇOK ETKİLİYOR İNANIN SAÇMALIYORMUYUM DİYE DÜŞÜNDÜM. SİZCE GÖZÜMDE BU KADAR BÜYÜTTÜĞÜM KADAR VARMI BİRİLERİ BENİ İKNA ETSİN LÜTFEN RESMİ GÖRMEK İÇİN TIKLA
  3. shanimoglu

Harika Frikikler

4. shanimoglu

Paris Hilton (caps Mevcut)

PARİSTEDE Bİ HİLTON OTELİ MEVCUT BENDE SİZİN İÇİN FOTOLARINI BULDUM VE PAYLAŞIYORUM
  5. shanimoglu

şok Olacaksiniz 3 Köpegin 1 Timsahla Amansiz Mücadelesi (+16)

ALLAH TİMSAHA GÜÇ KUVVET VERSİN ACIDIM HAYVANA :queen: :queen:
  6. shanimoglu

Nimet

Profesör Üstün Dökmen, Hayvan dergisinde yayımlanan röportajında, "Yere düşen ekmeğin üstüne basan insan görmedim ama yere düşen insanı tekmeleyen çok kişi gördüm" diyor... Saygılı olmaktaki kusurlarımızı şöyle anlatıyor: - Birbirimize saygılı olma konusunda 3 tip temel hatamız var... Avrupa'da...
  7. shanimoglu

Teşekkürler Sevgili Dostlarim

2004 ve 2005 yılında bana zincir mektup (chain letters) gönderen tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sayenizde tuvalet temizlemekte kullanıldığını öğrendiğim Cola'yı içemez oldum. AIDS virüsü taşıyan iğneler popoma batacak korkusuyla sinemaya gidemez oldum. Deodorantlar kanser...
  8. shanimoglu

*2 Yaklaşim Farki*

Bir adam kötü yoldan para kazanip bununla kendisine bir inek alır. Neden sonra, yaptıklarından pişman olur ve hiç olmazsa iyi bir şey yapmış olmak için bunu Hacı Bektas Veli'nin dergâhına kurban olarak bağışlamak ister. O zamanlar dergâhlar ayni zamanda aşevi işlevi görüyordu. Durumu Hacı...
  9. shanimoglu

Bende Artik Aranizdayim....

Herkese Selamlar Bende Senator 150 Li Ile Aranizdayim. Ve Umarim Bircok Dost Edinecem. Bu Motora Binene Kadar Bu Kadar Buyuk Bir Motor Aşkim Olacagini Sanmazdim Ama 1 Haftalik Motor Sahibi Olmama Ragmen şimdi Daha Iyi Bir Motor Almanin Hayaliyle Dolanip Duruyorum. Herkese Hoş Sohbetler....

Yeni mesajlar