çok Kötü Aşik Oldum Yardim Edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ARKADAŞLAR RESİMDEKİ BAYAN BENİ ÇOK ETKİLİYOR İNANIN SAÇMALIYORMUYUM DİYE DÜŞÜNDÜM. SİZCE GÖZÜMDE BU KADAR BÜYÜTTÜĞÜM KADAR VARMI BİRİLERİ BENİ İKNA ETSİN LÜTFEN

RESMİ GÖRMEK İÇİN TIKLA

Bu konu dışında bunu belki 10. görüşüm.Artık o canavardan hoşlanmaya başladım :)

Birinci resim evlenmeden önceki hali,
İkinci resim ise evlilik sonrası ve daha sesli hali (vıdı vıdı olayı hani)
:cherry:

öhööö öhööö hani bayanlarda burda arkadaşlarrrrrr size vıdı vıdı yapmak mübah valla heee:queen:

Ah be ! Sizler bizim başımızın tacısınız hanımlar, olsun artık o kadar da vıdı vıdıyı çekecez gülün dikeni misali.

bak bak bakkkk :queen: biz vıdı vıdı konuşurken sizde hiç duymuyormuş gibi yapıyorsunuz daha çok vıdı vıdı yapasımız geliyo:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
babamın başında saç kalmadı :p

bak bak bakkkk :queen: biz vıdı vıdı konuşurken sizde hiç duymuyormuş gibi yapıyorsunuz daha çok vıdı vıdı yapasımız geliyo:)

Ben kesin çözümü buldum walla anti vıdı vıdı olarak. "Full Face Kask" olunca en azından şimdilik motor üzerinde rahatım. Arkadan gelen sesleri duyamıyorum ::xs06::

Super Moderator
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar