Arama sonuçlarınız

1. GEP

Debriyaj kolu mu patladi.. bomba mi koydular

abi cozemedim yaaa debriyaj kolu mu patladi.. baska bisey mi oldu?? :silent: adamin sol eline bakin.. http://www.metacafe.com/watch/51380/did_not_go_well
  2. GEP

Istanbul'da üniversitede okuyan genç kiz Ankara'daki babasina telefon etmis

-"Baba, meraba. Ben Lale...." -"Ooooo. Güzel kizim benim. N'abersin bakalim?..." -"Hiç sorma babacigim. Hiç keyfim yok valla..." -"Hayirdir ? Bi sorun mu var?... Kiz aglamaya baslar; babasi ise üzüntü ve meraktan kafayi yemektedir: -"N'ooldu kizim? Anlatsana..." -"Murat evi terketti...
  3. GEP

Şehirlerarası yolculuklarda pide lahmacun yenilmeyecek!

Şehirlerarası yolculuklarda, yumurta, soğan, pide ve lahmacun yenilmeyecek; otobüslerde, tavuk ve horoz gibi canlı hayvan taşınmayacak. Buna uymayanlara, para cezası verilecek... LAHMACUN YENMEYECEK, TAVUK TAŞINMAYACAK Yolcuya, kurallara uyma zorunluluğu getirilirken, firmalara hizmetten...
  4. GEP

Yeni Yasa 15/07/06 da Uygulanmaya Başlıyor..

Yeni Yasa 15/07/06 da Uygulanmaya Başlıyor.. ------------------------------------------------------ Yeni yasa ile B sınıfı ile minübüs kullanılamayacak.. Stajer ehliyet yasası ile şu an A2 ehliyet ile kullanılan ATV motolar B1 ehliyeti ile kullanılabilecek. B ehliyeti B1 ehliyetini kapsayacak...

Yeni mesajlar