Arama sonuçlarınız

1. M

Toruing ile şehir içi sürüş

Selamlar motosiklet tutkunları :) Şimdi ben RS200 kullanıcısıyım ve 4-5 ay sonra motoru değiştiricem. Her hafta sonu şehir içinde bir yerlere gidip geziyorum. Fırsat bulduğumda, bayramda seyranda, yani böyle 2-3 gün izinli olduğum her fırsatta ise şehir dışına yeni yerler keşfetmeye gitmek...
  2. M

Kask tavsiyesi

Herkese merhaba. 10-15bin tl arasında full face kask almayı düşünüyorum. Şuanda ls2 rapid kullanıyorum. Kasktan beklentilerim, çok fazla rüzgar almasın. 120kmh üstünde kaskın içinde fırtına kopmasın, sarsmasın beni. E tabi bide koruması iyi olsun 😁. Hafiflik olarak pek çekincem yok. Kaskı...
  3. M

Motosiklet kaplama

Herkese merhaba. Rs200’ümü mat siyah folyo ile kaplamayı düşünüyorum. Depo üzerindeki Pulsar yazisi kısmını nasıl kaplıcam bilemiyorum. Yazıyı sökmek istemiyorum açıkçası. Ancak sökmeden de kaplamak bir hayli zor gibi. Fikri olan varsa yardımcı olabilir mi.
  4. M

Rs200 rölanti dalgalanması.

herkese merhaba. Birkaç ay önce sıfır rs200 aldım. Şuanda 2400km’de. Aldigimdan beri rölantide devir gostergesi tahmini 1700-1800 arası hareket ediyor. Videoda daha iyi belli oluyor. Bu normal midir?
  5. M

Pulsar RS200 gaz tepkisi çok sert.

özellikle 1 ve 2. viteslerde yavaş olduğum zaman, trafikte gidiyorum mesela, çok hafif gaz açmam gerekiyor. Gaz kolunu çok minik ama çok minik açtığımda bile motorun gaz tepkisi çok sert oluyo, artçı varsa özellikle bi ileri bi geri atıyo kendini. Bunun ayarı falan oluyo mu ne yapmam gerekiyor...

Yeni mesajlar