Arama sonuçlarınız

1. Köfteci Rider

Lastiklerimi Değiştirdim

Herkese selamlar.Bügun motosikletimin lastiklerini değiştirdim.Üzerinde fabrika çıkışı mrf lastikler vardı bir kaç kere sorun yarattığı için sürüş yaparken sürekli kendimi sıkarak temkinli bir şekilde gidiyordum.Tavsiye üzerine mishelin pilotlara geçtim.Motorsiklet tamamiyle farklı bir motor...
  2. Köfteci Rider

Debriyaj Konusu

Herkese selamlar.Motorsikletin debrajının sağlam olup olmadığını anlamanın bir testi var mıdır kendimiz yapabileceğimiz.Motorsikletim son zamanlarda bağırıyor ama gitmiyor gibi gelmeye başladı debriyajın kavraması filan aynı şekilde.
  3. Köfteci Rider

Kışın Muhafaza Etmek

Herkese selamlar malüm kış kapıda havalar serinleyecek yağmur yağacak(umarım).Kış aylarında motorsikletlerinizi nasıl muhafaza ediyorsunuz?Kapalı garajı olan şanslılar için değil tabi bu sorum. Ben trendyoldan aldığım branda ile örtüyorum ama sadece branda yetmediği için önce bir çarşaf serip...
  4. Köfteci Rider

Motorsiklet Lastik Değişimi

Herkese iyi forumlar.Motosikletimin lastik değişimini yapacağım fakat yakın çevremde balans işlemi yapan yok lastik değişimi sonrası balans yapılması gerekli midir ?
  5. Köfteci Rider

Motor Gruplarına Üyelik

Bulunduğunuz il veya ilçede aktif şekilde etkinlikler düzenleyen bir grubunuz var mı?Son zamanlarda artık çoğu motor kullanıcısı bireysel geziyor gibi önemli günlerde bir topluluk olmuyor bir konvoy düzenlenmiyor gibi geliyor.
  6. Köfteci Rider

Sizce Motorsiklet Eğitimi Şart Mıdır?

Herkese merhabalar.Yaklaşık 10 yıldır motorsiklet kullanıyorum yaz kış demeden binerim ama son zamanlarda iyice kendimle çelişmeye başladım.Motorsiklet eğitimi aldıktan sonra gerçekten çok belirgin şekilde fark oluyor mu sizce?Eğitim almadan bir sürücü kendini ne kadar geliştirebilir?

Yeni mesajlar