Arama sonuçlarınız

1. P

İnsta 360 x3'ü Nasıl Bilirsiniz 🙂

Merhaba rks ( zontes ) rz250s scootera bir kamera almak istiyorum. Şuanda s25 ultra telefonumu kask telefon tutucu aparatina bagliyorum. Birde düşerse bişey olmasin diye iple bagliyorum 🙂 telefon 80 bin tl 🙂 Elimde sirketin verdiği 15 bin tllik bim alışveriş karti var. Bimede insta 360 x3...
  2. P

Yazlık Mont Tavsiyesi

Merhaba 10 bin tl civari yazlık mont ariyorum. Magazalardan bu fiyatlarin civarında iki model beğendim. Revit eclipse 2 Rebelhorn vandal Ikiside guzel revit seviye 1 korumalarla geliyor. Rebelhorn vandal ise seviye 2 koruma ile geliyor. Rahatlik olarak revit eclipse 2 cok hafif rebelhorn...
  3. P

Çene Açılır Kask Tavsiyesi

Merhaba şuanda scorpion exo 520 evo air full face kask kullaniyorum. Bu kaski kasim ayinda almıştım. Tabi o zaman havalar soguktu pek anlayamadım ama bugün istanbulda hava biraz sıcaktı ki daha yaz gelmedi. Kaskın içinde havasiz kaldim. Dedim yazin ben ne yapacam bununla o yüzden 2. Kask olarak...
  4. P

Scooterdan Racing Motosiklete Geçmek

Merhaba şuanda rks zontes rz250s motosikletim var. Kasim ayinda aldim. Yaklasik 1500 km felan yaptim. Tam olmadim virajlarda vs hala problem yaşıyorum. İse gidip gelirken kuzey marmara otoyolunu kullanıyorum. Aşırı ruzgar var ve motoru cok sallandiriyor. Sanki sürekli düşecekmisim gibi motor...
  5. P

Konfor Sele Tavsiyesi

Merhana rks rz250s scooter icin konfor sele ariyorum. Kullandiginiz bildiginiz bir konfor sele varmi ?
  6. P

Scooter İcin Topcase Tavsiyesi

Merhaba rkz rz250s scooter motosikletim icin canta almak istiyorum. Nereye gitsem elimde kaski gezdiriyorum. Full face kaskim var. Maxel 46 litre canta var 2500 tl ama cabuk kirilma veya su alma cukurda catlama gibi sikayetler okudum. Bende butceyi biraz daha arttırip Kappa k46n ve givi...
  7. P

Motosiklet Topcase Etki Edermi ?

Merhaba arkadaşlar rks rz250s scooter için uygun fiyatlı topcase arıyorum. amac 2 tane full face kask alsın yeter. bir yere gidiyorum elimde taşımak zorunda kalıyorum. internette ucuz çantalar var. bana birisi ucuz çanta takma motorun dengesi gider yalpalama yapar dedi. 5 6 bin tl lik kaliteli...
  8. P

Ciry grip 2

Merhaba motoruma bugun city grip 2 taktırdim.islak zeminde kaymaz felan dediler. Bir deneme yaptim 15 km hizla islak bir yere girdim. Arka freni sıktım hemen arkasi kaydi. Rodaj fena diyorlar. Belli bir sureden sonra yol tutmaya baslayabilir mi ?
  9. P

Lastik Tavsiyesi

Merhaba Rks Rz250s İçin ön arka lastik almak ıstiyorum. Acemiyim üzerinde Cst marka lastikler var. Otomatik olarak islak zemin kuru zemin olsun virajlara girmeye korkuyorum. Üzerindeki lastik hakkinda cok iyi seyler soylemiyorlar. Michelin city grip 2 lastigini düşünüyorum. Sizce nasil...
  10. P

Rks Rz250S Branda Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar dün 2.el rks rz250s scooter aldim. Motor kapinin önünde dışarıda duracak. Brandam yok simdilik nalburdan naylon aldim uzerini kapattim. Ama bu gecici bir çözüm. Bana bu motorsiklete uyacak kappa 52 litre canta ile tamamen kaplayacak. Kisin sudan yazindan sicaktan koruyacak...
  11. P

Motorsiklet tavsiyesi

Merhaba pazar günü a sinif ehliyet sinavini kazandim. Daha önce hic motorsiklet surmedim. Kursda ogrendigim kadari ile biliyorum. Öncelikle vitesliye hevesim var ama kullanimi karışık trafikte alisana kadar vs baya zaman alacaktir. Onun icin ilkten bir 125 cc scooter alip alisana kadar...
  12. P

Kask Tavsiyeniz Nedir ?

Merhaba A sinifi ehliyete yazildim. 4 defadir felan kursa gidiyorum. Hep kursun kaskini takıyorum ama ici kırık herkez takıyor vs. Bende kendime kask almak istiyorum. Daha önce hiç motorsiklet kullanmadigim için ekipman konusunda bilgim yok. Hangi kask alınır hangi markalar modeller iyidir vs. 5...
  13. P

Küba Tk03 Acemilik İçin Nasıl ?

Merhaba A sinifi ehliyete yazildim. Agustosda yazildim ama fazla egitime katılamıyorum. 3 4 defa gitmisimdir. Motorsiklet surmesini hic bilmiyorum. Ilk bindigimde iyiydim. Hoca begendi ama son anda kaza yaptim. Bisey yaptik. Motorsiklet altimdan kaçtı tellere girdim. 1 2 hfta korkudan motora...

Yeni mesajlar