Motorsiklet tavsiyesi

Merhaba pazar günü a sinif ehliyet sinavini kazandim. Daha önce hic motorsiklet surmedim. Kursda ogrendigim kadari ile biliyorum.

Öncelikle vitesliye hevesim var ama kullanimi karışık trafikte alisana kadar vs baya zaman alacaktir.

Onun icin ilkten bir 125 cc scooter alip alisana kadar kullanayim sonra vitesli alirim diyorum. Kullanim simdilik istanbulda sehir ici gezmek icin istiyorum.

Butce tam belirleyemedim. Kask mont eldiven gibi seylerde almam lazim. 2.el rks freccia alirsam 60 bin tl civarı ekipman almak daha kolay olur.

Rks haricinde sym jet x 125 var birde kmyco skytown 125 var abs versiyonu bunlardan hangisi daha iyidir? 2.el.piyasi olsn yedek parca servis vs.

Motosikleti
Triumph Trident 660
125 cc scootera alışmak diye bir şey yok.
250 cc vitesli motosiklet alıp kapalı alan hakimiyet eğitimi alıyorsun uzun süre motosikletten sıkılma derdin olmuyor.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ehliyet kurslarının eğitimleri sınav parkurunu keçecek kadar oluyor.
siz 250cc vitesli motosiklet alın, bir günlük kapalı alan hakimiyet eğitimi alıp trafiğe çıkabilirsiniz, 1 günlük kapalı alan hakimiyet eğitimi almadan trafiğe çıkmasanız daha iyi olur.
Tabi eğitim için eğitmenler tam ekipman olmasını şart koşuyorlar, ekipmanları da tamamlayın, kask, mont falan diye düşünmeyin, en az 5 parça ekipman şart, biri yoksa eksik ekipman sayılır.
Kask
mont
korumalı pantalon
eldiven
korumalı motosiklet botu

Ekipman bütçenizi bunların hepsi olacak şekilde dengeli yayın, yani en iyisinde kask alıp diğer ekipmanlara para kalmadı durumuna düşmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar