Arama sonuçlarınız

1. Y

Dynego interkom kullananlar tavsiye eder mi

Merhaba, İnterkom alıcam ama bütçe yerlerde bi arkadaşım bunu önerdi yorumlarıda güzel kullananlar tavsiye edermisiniz
  2. Y

Motorun Çıkartmalarını sökme

Motosikletimde ki marka/model vb. Çıkartmaları söküp tamamen siyah yapmayı düşünüyorum kurutma makinesi ile ısı vererek yapacağım ama bi kaç kişiden çıkartmaları sökersen sanki parçayı değiştirmişsin gibi olur satarken falan değer kaybeder gibi şeyler duydum bundan mağdur olan oldumu?
  3. Y

Motor yıkama tavsiyeleri

2.el N250 motorum var ve ilk defa yıkayacağım benzinliklerde ki basınçlı su ve köpüğe güvenemiyorum, şöyle 2-3 tane 5 litrelik şişe su,sünger,bez biraz sabun köpürterek bebeeem diyerek yıkamayı düşünüyorum biraz uğraştırır evet ama içim rahat eder bu şekil yapanlardan bir iki tüyo alabilirsem ne...
  4. Y

Gaz yağı veya mazotla zincir temizleme

Merhaba zinciri bu iki malzemeden biriyle temizlemek istiyorum ama her ağızdan farklı bi laf çıkıyo bunların zincire bi zararı olur mu yıllarca zincirini temizleyen deneyimli arkadaşlardan tavsiye almayı çok isterim
  5. Y

LBC mont kullanan var mı

LBC 901 model montu kullanan var mı fiyatı uygun, tavsiye edermisiniz
  6. Y

Buna Ceza yer miyim?

Merhaba kırmızı ışıkta beklerken düz gidiş için yeşil, sola dönüş için kırmızı yanıyordu fakat ben düz gidişe yeşil yanınca kalktım sola dönecekken karşıdan araçlar geçtiği için durmam gerekti ve yolun ortasında durmak istemediğim için yaya geçidinde durdum sonra yayaya yeşil yanınca gideceğim...
  7. Y

GS ve gözleme ikilisi

Baya görüyorum bu muhabbeti gscilerin gözleme yemesi esprisi nerden geliyor olay ne tam olarak
  8. Y

Vizörü çıkaramıyorum yardım ltfn

Sway sw 820 kaskım var internette aradım ama bi video bulamadım kırmaktan çekindim aynı mekanizmayı kullanan biri yardımcı olursa çok sevinirim (Resmi yüklemek için 10dk uğraştım lütfen boşa uğraşmış olmayım)
  9. Y

Motorsiklet eldiveni

Merhaba, yeni yönetmeliğe uygun, içinde etiketi olan uygun fiyatlı motorsiklet eldiveni önerilerinizi bekliyorum
  10. Y

Balaklava temizliği

Balaklavayı temizlemenin en iyi yolu nedir? paket üzerinde ürünü yıkamayınız diyor, elde sabun kullanarak yıkamak yıpratmaz herhalde
  11. Y

Shiro kask kullanan Var mı ?

Shiro hunter model kask almayı düşünüyorum. Uygun fiyatlı, ece22.06 ve dot sertifikası varmış bu markayı kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi
  12. Y

Bajaj N250

Herkese merhaba A2 sahibiyim ilk motorum olacak 22bin km'de bajaj N250 almayı düşünüyorum 80-85 bin ₺ bandında temiz bi motor aküsü, zinciri, dişlisi yeni değiştirilmiş bakımları zamanında yapılmış ve koruma demirleri var bu motoru kullanan ve deneyimleyen birilerinin fikirlerini almak benim...

Yeni mesajlar