Bajaj N250

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Herkese merhaba
A2 sahibiyim ilk motorum olacak 22bin km'de bajaj N250 almayı düşünüyorum 80-85 bin ₺ bandında temiz bi motor aküsü, zinciri, dişlisi yeni değiştirilmiş bakımları zamanında yapılmış ve koruma demirleri var bu motoru kullanan ve deneyimleyen birilerinin fikirlerini almak benim için çok önemli doğru bir tercih olurmu
İyi günler.

Hem ehliyet motorum hemde arkadaşımın motoru. Performansı güzel 145 Kesici rtrden hızlı tipi güzel ve hafif
öneririm yani tek kötü yanı 5 vites olması

Motosikleti
D400
zorlayınca yağ yakıyor bişiler oluyor o motora boşver git onun yerine ns200 al

Ns200 ün artıları:
Sıvı soğutma
6 vites
Her tamircide bulunan yedek parça stoğu
Hareketli 2.el piyasası
Yukarıdaki sebeplerle ns200 al derim. Geçmişte kendim dahil 3 kişiye aldırdım. 2 tanesi 2.el 1 tanesi 0 km. Hiç kimse kıramadı motoru.
Çok çok az yakar. Canını alırcasına sürsen bile 4 litreyi göremezsin. Tek kronik sorunu ekrandaki saat (km saati değil. 14.20 vs yazan bildiğin saat ) kendini sıfırlıyor. 3 ümüzde de bu sorun vardı.

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
2024 model sifir almistim. Ilk motorumdu. 1.5 yilda 29k km kullandim. Tek bir kronigi veya sorunu olmadi. 100k km kullanmis kuryeler bile var bu motorla. Onlar da sorunu olmadigini soyluyorlar. Yolda birakmayan bir motor kisaca.

Biraz rahatsiz ve sportif bir motor. Sehir disi uzun yol icin pek de mantikli olmaz. Sehir ici icin iyidir. Ben sehir disinda da kullandim istenirse kullaniliyor ama yorucu.

2. el piyasasi cok kotu. Bu yuzden ikinci el almak mantikli. En kotu ihtimalle galeriler 50-55k'ya aliyor hemen satmak isterseniz. Bu kadar ucuza bu kadar sorunsuz motor piyasada yok sanirim. Kendim de bu motoru 65k'ya satacagim yarin sorun cikmazsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar