Arama sonuçlarınız

1. Ü

Pirelli supercorsa sp v3

Diablo rosso 3 lerimin artık değişme vakti geliyor. Sokakta asfalta daha çok yapışan bir lastik arıyorum. Supercorsa sp v3 lerle tecrübesi olan var mıdır? R25 kullanıcısıyım amacım virajda daha iyi tutuş sağlamak. Sp v3 ler rosso 3 lerden daha iyi tutar mı?
  2. Ü

R25 boşta hortum

2020 model r25 imde boşta hortum var ne hortumudur bilmiyorum.Sol ayak kısmında. Bu hortumdan sonra ayaklık da kendi kendine kapanmaz oldu. Hortumu takip ettim arkadan motor kısmına giriyor.
  3. Ü

Winglet mevzusu

İnstagramda custom winglet üreten bir yer gördüm. Hatta ünlü bir motovlog kanalında r7 ye takmışlardı. Güzel görünüyor ama fonksiyonelliği ve motorun dengesinin sağlanması konusunda ne dersiniz? Forum kurallarını tam bilmediğimden sayfa adı yazmıyorum.
  4. Ü

R25 motordan gelen ses

Merhaba. Geçenlerde ışıklarda kalkışta ayağımın boşta kalması sonucu vitesi yükseltemedim motor 2 3 saniye redline da kaldı. Daha sonra motorun sesinin daha kalın çıktığını fark ettim. Sürerken de daha çok ısınıyor ve titriyor gibi geldi. Herhangi bir arıza lambası yanmıyor ve sürerken de...
  5. Ü

R25 fren sistemi ve amortisör sistemi değişikliği

Merhabalar r25 motorum için brembo fren sistemine ve öhlins amortisör sistemine geçmek istiyorum. Parçaları nerden temin edebilirim ve nasıl monte edilmesi gerekiyor. Abs çalışır mı yeni fren sisteminde vs vs. Detaylı bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?

Yeni mesajlar