Arama sonuçlarınız

1. A

Getir depo elamanı olarak çalışılırmı ?

Merhabalar getir depo elemanı olacağım pazartesi iş başı çalışanlar var mı sizce çalışılır mı geçici 1 aylığına
  2. A

Ns200 ile kuryelik yapılırmı?

herkeze iyi ramazanlar öncelikle bi sorum olcak Ns200 almayı düşünüyorum 30-40bin km’de ns 200 saglam bi bloga sahip oldugu ve çevremdende bildigim için dayanaklı olcagnı düşünüyorum fakat ben açıktan okuyorum part tıme yapmayı düşünüyorum kuryelik YS’dinde Günlük işlerimi de yapacagım için...
  3. A

Ögrenci yarı zamanlı kurye?

Öncelikle herkeze iyi günler bi sorum olcak açıktan okuyorum ve boksörüm. 1-1.5 sene ders çalışırsam liseyi bitirebilirim Kurye olmayı düşünüyorum kendi motorumla Arkadaşım yemek sepetinde çalışıyor ve istedigi saatler aralıgında çalışabiliyor başka part time bi iş bulsamda saatleri çok kötü...
  4. A

Açık lise ne kadar sürede bitirebilirim?

Öncelikle herkeze iyi akşamlar bi sorum olucak yaşım 18 ve açık ögretim okuyorum (aöl) şuanda 32 kredim 41 adet’de zorunlu dersim var 9 senelik okul hayatımda ne taktir ne teşekür aldım biran önce bitirmem lazım çünkü boksörüm lisansım var ve bu yoldan kariyer yapmayı düşünüyorum lise diploması...
  5. A

18 yaşında kredi kartı verirlermi

öncelikle herkeze iyi akşamlar bi sorum olcak 18 yaşına 3 gün oluyo gireli ve kredi kartı çıkatırmak istiyorum belirli bi miktar birikimim var motor almak istiyırum 15-20 bin açıgım var 20-25 bin tl limitli kredi kartı verirlermi Herhangi bi bankadan.
  6. A

2018 pcx 30 binde alınırmı

öncelikle herkeze iyi akşamlar 100bin tl param var aklımda 20 binde 2017-2020 kasa ns 200 yada 30-35 binde 2018-2019 pcx 10-15 binde sym jetx 125 de olabilir sizce hangisini almalıyım yardımcı olursanız sevinirim
  7. A

Hızlı kilo verme

Herkeze iyi günler önceliklle Bişe danışmak istedim 1 haftada yaklaşık 4-4,5 kilo verdim ve sadece az yiyorum misal kahvaltıda 2 yumurta yanında yeşilik falan ekmegi tamamen kestim akşmada evde ne piştiyse onu yiyorum ama az yiyorum ekmegi şekeri tamamen kestim evde kardiyo yapıyorum 15-20dk +...
  8. A

Kuryelikmi-garsonlukmu yapılır?

Herkeze iyi günler kuryelik ile garaonluk arasında kaldım sizce hangi iş yapılır
  9. A

Honda dio boy sorunu?

herkeze iyi günler aklımda honda dio yada tvs jüpiter 125 var honda dio düşünüyorum ikisi arasından ama boyum 1.87 honda dionun diz mesafesi kısa sizce sürerken zorluk çekermiyim
  10. A

Ortak paket kurye nedir?

İyi akşamlar dominosta iş buldum ortak paket miş ismi daha önce çalışmadım bu şekilde ne anlama geliyor ortak paket yani paylaşımlı kuryelik
  11. A

60binde ns200 alınırmı?

Herkeze iyi günler 60binde ns200 var 2016 model sahibi orta yaşlarda km uzun yolda yapıldı dedi 5bin km de bi bakıma götürmüş fiyatı 69bin alınırmı
  12. A

İlk ve son motor

Öncelikle herkeze iyi akşamlar bi sorum olcak 17 yaşındayım işe gidip gelmek açıktan okuyorum sınavlara gidip gelmek için motor almayı düşünüyorum toplu taşıma çekilcek dert degil aklımdaki motorda drift l jüpiter 125’de düşündüm ama görünüş olarak drift l daha çok hoşuma giti ilk ve son...
  13. A

Honda dio boy

Öncelikle herkeze iyi akşamlar bi sorum olcak boyum 187 cm honda dio almayı düşünüyorum altımda çok küçük kalırmı benim boyumda yada bana yakın boyda kulanan arkadaşlar varsa fikir almak çok isterim ve aklımda 2 seçenek var jüpiter 125 yada honda dio ne önerirsiniz hem boy hemde seçenek...

Yeni mesajlar