Honda dio boy

Öncelikle herkeze iyi akşamlar bi sorum olcak boyum 187 cm honda dio almayı düşünüyorum altımda çok küçük kalırmı benim boyumda yada bana yakın boyda kulanan arkadaşlar varsa fikir almak çok isterim ve aklımda 2 seçenek var jüpiter 125 yada honda dio ne önerirsiniz hem boy hemde seçenek olarak tekrardan iyi akşamalar

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
benim boyum 183 benim altımda da küçük kalıyor bana da bu yüzden jupiter 125 önerdiler honda dio yerine almaya değecek bi sebep değildi honda dio aldım

benim boyum 183 benim altımda da küçük kalıyor bana da bu yüzden jupiter 125 önerdiler honda dio yerine almaya değecek bi sebep değildi honda dio aldım
Rahatmısım peki sürüs olarak pişmanlık duyuyomusun jüpiter 125 yerine honda dio tercih etigne yani keşke jüpiter alsaydım dedigin oldumu

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Rahatmısım peki sürüs olarak pişmanlık duyuyomusun jüpiter 125 yerine honda dio tercih etigne yani keşke jüpiter alsaydım dedigin oldumu
olmadı ama aradaki 2 kat fiyat farkına değmez ama şunu da biliyorum satacağım zaman kar edicem kullanmak zorunda kalırsam 100binleri görücem ve kafam rahat olacak rahat değerim 250cc ve üstü bi maxiscooter haricinde rahat olmazsın keşke pcx alsaydım dediğim oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar