Arama sonuçlarınız

1. F

Cb250R marş problemi

Arkadaşlar, herkese iyi forumlar. Motorum 2018 model Honda CB250R, 23.000 km’de. Ağır bakımları yapıldı mı bilmiyorum. Eski sahibi de motoru yaklaşık bir sene kullanmış ama yapılıp yapılmadığını hatırlamıyor. Motorumda genel olarak bir problem yok. Ancak iki hafta önce marşa bastığımda hiç tepki...
  2. F

Marş almama sorunu

Arkadaşlar, herkese iyi forumlar. Motorum 2018 model Honda CB250R, 23.000 km’de. Ağır bakımları yapıldı mı bilmiyorum. Eski sahibi de motoru yaklaşık bir sene kullanmış ama yapılıp yapılmadığını hatırlamıyor. Motorumda genel olarak bir problem yok. Ancak iki hafta önce marşa bastığımda hiç tepki...
  3. F

Hiflo Filtre?

Arkadaşlar, herkese iyi günler. Bu markayı birçok forumda ve grupta duydum, gördüm. 125 cc’den 1200 cc’ye kadar birçok motor türünde kullananları okudum ve sorun yaşamayanlar da var. Açıkçası 250 cc motorum için Honda bir filtreye 500 TL istiyor, ama aynı performansı bu marka 200 TL’ye sunuyor...
  4. F

Vitesteyken debriyaja bastığımda devir artışı

Motorumu yıkadıktan sonra bu sorunu yaşamaya başladım. Motorum CB250R. Düzgünce yıkayıp kuruladım, fakat bir gün sonra fark ettim ki motoru çalıştırdıktan birkaç dakika sonra debriyaja basıp vitese aldığım anda devir yükseliyor. Boşa aldığımda devir tekrar düşüyor. Örneğin, 1. vitese aldım...
  5. F

Debriyaja basınca devir yükselmesi

Herkese iyi günler yine garip bir sorunla buradayım motoru güzelce yıkayıp temizledikten sonra bu durum olmaya başladı Anladığım kadarıyla Çünkü daha önce olduysa hatırlamıyorum dikkatimi Daha ilk defa çekti motoru sabah çalıştırdım rölantide çalışıyor motor ama Debriyaja bastığımda birden...
  6. F

Boşa geçmeme ve vites takılması

Arkadaşlar motorum cb250r 1 aydır farkettim önce az az n ye geçerken sorun yaşıyordum bir haftadır ciddi arttı seyir halinde bir problem yok viteslerde ama yavaş hız düşük devirde 4 5 ten 3 2 1 e geçerken tak tak veya tık tık sert sesler geliyor durup motoru çalışır vaziyette n ye almak istersem...
  7. F

Cb250r anormal yakıt tüketimi

Arkadaşlar hepinize merhabalar. Öncelikle ilk defa bu formu kullanıyorum. O yüzden pek hakim değilim. Umarım konu başlı doğrudur. Şöyle bir sorum olacak. Daha önce 11.000 km PCX kullanıp ilk defa vitesli motor bisiklet sürüyorum. İkinci el aldım motorumu. 2018 model CB250r modeli. Motor 21.000...

Yeni mesajlar