Arama sonuçlarınız

1. tracerrider13

Fren balatası, EBC FA780HH

Bunu Türkiye'de bulamadım sanırım yok. Varsa da ulaşamadım. Bu balatayı bulabilecek ya da satan birisi yok mudur? 2019 Yamaha niken ile ve Tracer 9gt+ larla uyumlu ama sormadığım yer kalmadı bulamadim. 1761262059...
  2. tracerrider13

Lastik değişimi

Motosikletin lastiğini değiştirmek için usta arıyorum ama bir türlü güzel bir usta bulamadım. Aslında var ama daha önce kötü şekilde mala (janta) zarar verdiği için ön yargılıyım. Yamaha servisine de kdv dahilli mahilli 2.5 3k TL para da bayılmak istemiyorum. Balansı düzgün ayarlayabilen...
  3. tracerrider13

Diablo Rosso IV Corsa mı? Angel GT II mi?

Selamlar, Motosikletim 2023 Yamaha Tracer 9 GT Plus. Çift yolcu ve çantalı kullanım da oluyor ama genellikle tek sürüyorum. Virajları severim, yüksek hızlardan da keyif alırım. Ancak pist kullanımı yapmıyorum. Şu anda üzerimdeki stock lastikler (Bridgestone T32) 6500 kilometreye geldi ve artık...
  4. tracerrider13

Motul 7100 vs Motul 300V

Yamaha yağlarından asla mutlu değilim, motule geçmek istiyorum. Cp3 890cc blok için 300V düşünüyorum . Genelde artçılı ve uzun yollar yapıyorum. Kullanan var mı?
  5. tracerrider13

TRACER 9 - MT 09 AKÜ PROBLEMİ.

Son 2 aydır üçüncü kez teslim ettiğim motosikletimin aküsünün bitmiş olduğunu bana üçüncü teslim edişimde belirttiler. Nasıl olurda çok fazla yatmayan bir motosiklet aküsünü bu kadar çabuk bitirebilir? 3 4 günde bir olmasa bile, en kötü haftada bir kere sürdüğüm motosikletimin. Aküsü bitmiş ve...

Yeni mesajlar