Fren balatası, EBC FA780HH

Bunu Türkiye'de bulamadım sanırım yok. Varsa da ulaşamadım.

Bu balatayı bulabilecek ya da satan birisi yok mudur?

2019 Yamaha niken ile ve Tracer 9gt+ larla uyumlu ama sormadığım yer kalmadı bulamadim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bayağı yıldır uyumlu modeller üretiliyor. Yurt dışı seyahati arasına sıkıştırmak da istemiyorum. USA'dan gelen biri varsa konu değişir ama 😂😂

Balatauzmani.com'da var görünüyor FA380HH ama ürün görsellerindeki ölçüler ebc sitesindekinden farklı.
EBC'nin sitesinde Türkiye'de karadeniz motor görünüyor, onların da web sitesinde FA380HH var yine. Ama arayıp sormakta fayda var.

Arkadaş arka için sormuş sanırım linkteki arka...

Arkadaş arka için sormuş sanırım linkteki arka...
50 çeşit balata olursa böyle oluyor işte hh dabıl hh sinter organik inorganik normal anormal :p

Motosikleti
1190 ADV
Yanlış bilmiyorsam Tracer 9 GT+'ların arka fren sistemi diğerlerinden biraz farklı. Disk daha büyük misal. Fren balataları biriri arasında uyumlu olabilir de olmayabilirde.

Yamaha'dan almak istersen de orjinal nissin balata kodu BD5-25806-00

Yanlış bilmiyorsam Tracer 9 GT+'ların arka fren sistemi diğerlerinden biraz farklı. Disk daha büyük misal.

Sizin de dediğiniz gibi arka fren merkezi farklı. Niken ve GT+ lar böyle üretiliyor sadece. Orjinalden ziyade ebc balataları ile daha iyi bir hissiyat veriyor ve performans olarak da daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar