Arama sonuçlarınız

1. dukoxrd

Debriyaj ayarı

Motosiklet rks rk125s gazı açtığımda motor bağırıyor gitmiyor daha öncesinde tanıdık bir motorcu buradan bir ayar yapmıştı düzelmişti şimdi tekrar aynı sorun mevcut bu ayarın nasıl yapıldığını bilen varsa yardımcı olabilir mi? görseli bıraktım https://hizliresim.com/f98bmb4
  2. dukoxrd

Yağ sorunu

arkadaşlar dün kuzenimi almaya yola çıktım motoru çalıştırıp sürmeye başladıktan 10 saniye sonra bu parça düşmüş https://streamable.com/bhnuix 3-4 dk sonra fark ettim motordan garip ses geliyor durdum baktım şöyle bir durumla karşılaştım https://streamable.com/gvsell eve ittirerek gittim...
  3. dukoxrd

Kış ayında yaz lastiği

kış ayında yaz lastiği kullanıp deneyimlemiş olan var mı aranızda yaz lastiği kullanacağım bu kış olduğum yerde kar yok yağmur çok yağmıyor adanadayım cbs olduğu için illa cbs olup da yaz lastiği ile kışı geçiren vardır aranızda deneyimlerinizi anlatır mısınız
  4. dukoxrd

Kış lastiği

ön 90/90/17 arka 120/80/17 kış lastiği bulamadım bilgili kişiler yardımcı olabilir mi
  5. dukoxrd

TNT 250 ya da TNT249s 2025 yılında alınır mı?

motor değiştirmeyi düşünüyorum 2 model arasında kaldım sizce alınır mı parça olarak kronik sorun olarak ne gibi sorunları var 2025 yılında bu motorların ikisinden biri alınır mı sizce kullanmış ya da bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur motor önerecek arkadaşlar önerebilir 250cc...
  6. dukoxrd

Underrated 250-600cc arası racing motorlar

sizce en underrated racing motorlar hangisi 250 600cc arası bandında
  7. dukoxrd

motor hızlı değil

rks rk125s var top speed videolarına bakıyorum 123 124 125 civarı benim motor max düz yolda 105 106yı gördüm yokuş aşağı motor 110 115i gördü sebebi nedir 90kgyim kg speed konusunda etken midir neyi ayarlanmamıştır neyden kaynaklıdır bu durum sizce bilen biri varsa bilgilendirebilir mi...
  8. dukoxrd

Debriyaj Balatası

rks rk125s debriyaj balatası değişecek servise bayiye gittim 3.5k fiyat çektiler bizim bi tanıdık usta var 20 25 yıldır motor işi yapıyor 4kya bakım ile debriyaj balatasını filtre vs vs genel tüm bakımları ile birlikte 4k fiyat çekti debriyaj balatası pahalı bir şey mi internetten baktığımda rks...
  9. dukoxrd

Motor sorunu!

rks rk125s 2000km 2.5da bakımı var 3. viteste 30 35 arası giderken bir anda gaz açınca motor 9k devire geliyor zorlanma sesi geliyor ama motor yavaş hızlanıyor 2. vites de öyle 4k devirde bir anda gaz açınca 9k devire yaklaşıyor yavaş hızlanıyor aynı şekil 4. 5. viteste de geçerli garantisi...
  10. dukoxrd

titreşim önleyici telefon tutacağı önerisi

nukrotech 900tl bandında bir telefon tutacağı var iphone 11 telefon var sıkıntı çıkartır mı üstten uçma gibi durum üstünde bir şeyler yok yandan tutuyor
  11. dukoxrd

kamera önerisi

2. el 2.750 TL'ye xiaomi yi 4k bir kamera buldum görüntü kalitesine vs baktım fena değil 1.5 saat çekim yapabiliyor 1080p 50/60 fps önerir misiniz kullanan vs var mı? veyahut 3-5k arası kamera önerebilecek var mı görüntü çok çamur gibi de olmasın çok iyi de olmasın ortalama bir şey olsun 2. el...
  12. dukoxrd

motosiklet lastik basıncı kaç olmalı

ön 90/90-17 - arka 120/80-17 90kgyim ön arka lastik basıncı kaç olmalı konforlu keyif için motor model rks rk125s
  13. dukoxrd

rks 150 titanic ile rks rk125s ön çamurluklar aynı mı?

rks 150 titanic ile rks rk125s ön çamurluklar aynı mı? rks 150 titanicteki ön çamurluğu alsam rks rk125s'e uyar mı? bilgili biri cevaplayabilir mi acaba arasında 2000 tl fark oynuyor orjinal rk125s 2800 rks 150 titanic 800 tl
  14. dukoxrd

Ucuz Yollu Kamera

bütçem 2-5k arası görüntüsü aman aman 4k olmasına gerek yok 1080 yeterli sesi de güzel alırsa benim için iyi olur mümkünse 2.el de alabilirim önerileriniz nelerdir sıfır veya 2.el fark etmez
  15. dukoxrd

Mikrofonsuz İnterkom

Merhabalar öncelikle mikrofonsuz interkom arıyorum rahatlık açısından nereden bulabilirim ucuz yollu bir şey arıyorum max 1.5k mikrofonsuz

Yeni mesajlar