Arama sonuçlarınız

1. A

Kamera Önerisi

Bugün ufak da olsa bi kaza yaşadım ve arkamdaki motorcuda kamera olmasa suçlu ben sayılacaktım.( Ben sola dönerken U dönüşü yasak yerden araba u atmaya çalıştı) O yüzden kamera almaya karar verdim. Güvenlik amacıyla insta 360 almayı düşünüyorum. Hangi modeli alacağımda kararsızım. X5 modelinde 2...
  2. A

Paslı Disk

Merhaba, yağışlardan sonra ön diskte böyle paslar gözükmeye başladı yıkayıp silsem de geçmiyor. Neden olur acaba ve nasıl temizleyebilirim ?
  3. A

360 Kamera

Bime insta 360 x3 kamera geliyor ve 6 taksit imkanı var. Bunu almayı düşünüyorum ama motora veya kaska nasıl monte edilecek anlamadım. Bu fiyat bandında farklı bir kamera tavsiyeniz varsa söylerseniz sevinirim.
  4. A

Hangi interkom

Merhaba arkadaşlar 2 intercom arasında kaldım.Sizce hangisi daha mantıklı ve ileride sorun yaşamam Cardo Spırıt KN6100 Pro
  5. A

F/P İnterkom Önerisi

Merhaba, İnterkom almayı düşünüyorum ama foruma baktım karar veremedim. Kn interkom da memnun olmayanlar var.Bana önerebiliceğiniz fiyat performans interkomlar açığım
  6. A

Pcx için top case önerisi

2025 model pcx aldım. Ls2 XL kaskım var. Onun sığabileceği bir top case arıyorum.
  7. A

Motosiklet için sandalye ve masa

Yeni pcx aldım kız arkadaşımla beraber kullanmak için motorun sele bagajına koymalık sandalye ve masa arıyorum. Tavsiyelerinize açığım
  8. A

Satılık Yuki Legend 50 ( 80 cc ‘ ye yükseltilmiş )

Yüksek cc alacağım için satıyorum. https://shbd.io/s/jkfsmgST İlan
  9. A

125cc Öneri

Şuan Yuki legend 50 motorum var ve bana yetmiyor. Ruhsatta 50 cc olup 125 cc olan önerebileceğiniz motor var mı ? Duruma göre A2 ehliyeti de alabilirim. Su soğutmalı tavsiye ediyorlar. Siz ne tavsiye edersiniz ?
  10. A

Arka Sepet Tam Açılmıyor.

Merhaba ilk defa scooter motor aldım. Sepeti de var. Ama Artçı sırt dayamasına sepet çarptığı için tam açılmıyor.Bu Sepeti biraz daha geriye uzatmak için bir aparat var mı yada ne tavsiye edersiniz ? https://hizliresim.com/1ghhq90

Yeni mesajlar