Arama sonuçlarınız

1. prometheus1745

Çanakkalede gezilecek bilinmedik mekanlar

Arkadaşlarla bişeyler yapmak istiyoruz ama zaten burada yaşadığım için genel bilindik yerleri gezdik bilinmedik görmelik konumlarınız varmı.
  2. prometheus1745

Bir plakalık faciası

Abilerim selamlar 1 ay kadar önce motorumun plakası düşmüştü, tamda muayeneden 1 gün önce. Plakayı bulamadım bende notere gittim dedilerki muayenen geçmiş muayeneye sok plakasızlıktan kal sonra yeni plaka için geliceksin dediler. Yarın muayene var sonrada gidip plakayı alcam ama nedense bi...
  3. prometheus1745

Plakasız muayeni

Abilerim iyi günler hayırlı bayramlar Geçen gün plakamı kaybettim şansıma bir sonraki gün de muayene tarihimdi bu yüzden muayene gecikti neyse plakayı bulamadım kayıp başvurusu yapıp notere gittim bana muayenenin yapılmadığını plakasız muayeneye sokulup sonra notere gelip yeni plaka için...
  4. prometheus1745

Motoru trafikten çekince sigorta iadesi oluyormu

Abilerim başlığa yazdım bi bildiğiniz varmı
  5. prometheus1745

Kawasaki bakımı için servis önerisi

Abilerim iyi günler geçtiğimiz aylar da bir z 400 satın aldım ve yakında bakım zamanı geliyor ama çanakkaledeki kawasaki bayi bisikletçiden bozma olduğunu düşündüğüm için kendisine gitmek istemiyorum.Özellikle Çanakkale,Balıkesir,Manisa,İzmir bu civarlar da aktif gezindiğim için bildiğiniz...
  6. prometheus1745

özel bi konuda tavsiye

Abilerim gönül isterdiki istediğim cevabı doktor bey versin ama o zamanlar geçicek diyo o yüzden bu konuda en yetkili yada tecrübeli olduğuna inandığım sizlere özel bir soru sorucam gectiğimiz günlerde bi kaza yaptım kaza önemli değil ama ben arkadan vurdum ve taş taş ları depoya geçirdim. kaza...
  7. prometheus1745

z 400 kaldırma sehpası önerisi

iyi günler abilerim z 400 için kaldırma sehpası bakıyorum cp nin kaldırma sehpası işimi görürmü yada daha fp bir öneriniz varmı
  8. prometheus1745

toplanmış motor alınırmı

Abilerim selamlar cbr 250 bakıyorum şu sıralar. repsol kasasınında hastasıyımdır bir tane ucuz diye bileceğimiz seviyelerde bul dum ama motor söylenildiği üzere yeni toplanmış faturasınıda ilana koymuş.Fiyat konusunda esneğim yani riske atma bence der iseniz yüksek fiyattakilere bakımcam ne...
  9. prometheus1745

ekipman konusu

Abilerim selamlar ekipman almak istiyorum ama nelere dikkat etmem gerekli bu konuda gerçekçi olmak gerekirse hiçbir şey bilmiyorum. 50 bin de kendime bütçe ayırdım.Neler önerirsiniz veyahut alırken nelere dikkat etmeliyim materyal olarak.
  10. prometheus1745

17 bin km kawaski alınırmı

sanayide ustam var para konusundada pekbi derdimiz yok expere sokup almayı düşünüyorum kawasaki diye km çok yüksek gelmedi siz ne dersiniz
  11. prometheus1745

Kafam çok karısık

Bu foruma katıldığımdan beri o kadar çok motor baktım inceledim ve denedimki kafayı yedim en son o yüzden biraz kafanızı şişircem şimdiden özür dilerim. Bu yolculuk uzun yolda 110 120 yaparken yorulmicak arada gaz açtınmı 130 140 görüp milleti sollicak çok rahat bir sele olmasada olur diyeceğim...
  12. prometheus1745

Kawasaki z400 vs KTM 390 DUKE

Not: bu arada kıyaslamayı 2024 KTM 390 DUKE ile yapalım çünkü z400 2025 modeli yok Fiyat olarak aynılar ikisinide 400bin Biri hem performans hemde sağlamlık olarak bildiğimiz japon markası kawasaki KTM ise teknolojisiyle bi ton özellik sunan bir motor Sizce hangisi daha iyi alıcak...
  13. prometheus1745

Cb 500hornet vs z500

Honda son zam Cb500hornet 479.500 Z500 448.000 Çok bi bilgim yok ama merak ediyorum hondanın bu fiyatı biraz absürt değilmi tmm devir az uzun ömürlü olsun kafası oluyo genelde ama kawasakide boru değilki hatta bana kalırsa hondadan daha premium bi marka siz ne düşünüyorsunu...
  14. prometheus1745

Soğukta elektirik gelmiyor

Motor yamaha cygnus L 2012 soğuk veya nemli havada kontağı açıyorum elektrik gelmiyor aç kapa yapıyorum geliyor dün gece gene oldu bu sefer marşa bastım basmamla kısa devre yapıp elektiriklerin gitmesi bir oldu kafasının içindeki beyin bi yerinden nem aldığı için kısa devre yapıyor ola bilirmi
  15. prometheus1745

Rs 457 cbr500r

Ya karar verdim dedimki rs 457 yi alim motoru denedik güzel dedik alam dedik motora zam geldi 400 den 450 bine çıktı ya sabır ya sabır böyle neyse çok canım sıkıldı ama şuan içimacıyo ama gel gör ki kafaya koydum alcam bi motor ama aklımada takıldı şimdi sizce abilerim beni aydınlatın 40 bin...
  16. prometheus1745

Sizce hızlımı

Çok merak ettim ondan sorucam bi önceki konu başlığımda millete dedimki çok hız istemiyorum motor 140 150 arası çok zorlanmasa yeter bu arada motorlar r 25 ares 457 ve 450 sr millette bana laf yapmaya başladı iyiki hız istemiyosun 140 150 ne diye benim anlamadıgım 100 sccoterim 100 görüyo 125...
  17. prometheus1745

Bana bi açıklarmısınız (rs457) (r 25) (450sr)

Normalde r 25 sıfır veya sıfır ayarında almayı düşüyordum bir tane buldum 360 bine kafada dursun rs 457 ler 2024 model oldukları için 400 bine var. Sr 450 2025 de 400 bin . Şimdi ben 18 ime yeni gircem ama lise hayatım çalışarak geçti yani parayı ben kazandım. Bilen bilir öyle olunca alınan mal...
  18. prometheus1745

Motor tavsiyesi

Açıkçası kafanızı biraz şişicem neden bilmiyom canım istedi derse oturma ma da 10 dakika var derdime derman arayayım dedim Lise hayatım çalışarak geçti ve bu süreçte 300 bin liralık para biriktirdim bi tanede yamaha signus L scooter im var (düz hesap 50 bin dedik) pederdende de 3 5 bişeyler...

Yeni mesajlar