Bir plakalık faciası

Abilerim selamlar

1 ay kadar önce motorumun plakası düşmüştü, tamda muayeneden 1 gün önce. Plakayı bulamadım bende notere gittim dedilerki muayenen geçmiş muayeneye sok plakasızlıktan kal sonra yeni plaka için geliceksin dediler. Yarın muayene var sonrada gidip plakayı alcam ama nedense bi içime huzursuzluk oturdu hiçbir palakılığa güvenemiyorum sanki hepsi açılcakta tekrar düşecekmiş gibi geliyo internetten önerdiğiniz ya da Çanakkale içi bildiğiniz sağlam plakalığı olan bi dükkan varsa önerilere açığım. Şuan kendi kendime böyle bi paranoya geliştirdim. Hiçbişeyden emin olamıyorum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Plakalıkla plaka arasına çift şertli bant tak ya da silikon sık, düşmez bir daha.

Eski motorumu çekme belgeliye çevirmek için notere giderken plakamı sökememiştim, plaka demiriyle beraber götürmüştüm.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Boydan ve enden "beyaz" çırt bantlarıyla -kalın olanlarından öneririm- plakalığa sabitleyebilirsin. Kimse ceza yazmaz, önemli olan okunabilir olması olacaktır. Motosikletlerde ne yazık ki düşebiliyor, ondan dolayı trafik polisi arkadaşlar da gayet anlayışlı bu hususta. Ben mastikleme taraftarı değilim pek.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Daya silikonu düşmez kolay kolay. Plakalığı da kuyruğa montelerken öne arkaya geniş pullar kullan kırılmasın plakalık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar