Arama sonuçlarınız

1. meshuggah

yağ kaçağını nasıl tespit edebiliriz?

selamlar herkese, ikinci kez tercih edip ve tekrar ikinci kez canımı sıkan cb 125 f ile beraberiz tekrardan arkadaşlar :D şuan 3700 km'de ve yaklaşık 500-600km'dir yağ kaçırıyor, benim tahminim vites mili keçesi gibi görünüyor ama iş çıkışı bir ustaya göstereyim dedim ama; - manyetik kapak...
  2. meshuggah

KTM SDR 1290/1390 VS SUZUKİ GSX S1000

Herkese selamlar, xsr700 kullanıcısıyım ve yakın zamanda 1000cc bandında motosiklet arayışlarına girdim. Her ne kadar pek aynı kategorilerde sayılmasalar da iki motosiklet arasında kaldım super duke ve gsx s1000... Araştırmalarım sonucunda ktm de ciddi elektronik arızaları yaşandığı ve...
  3. meshuggah

mt07 arka amortisör

selamlar xsr700'üm var ve bir kaç kez özellikle artçılı sert sürüşten sonra arka amortisör baya yumuşadı, sertleştirip en son kademeye aldım ama bir faydası yok. bunu yaşayan çözen yada bu konuda yardımcı olup fikir verebilecek birileri var mı?
  4. meshuggah

serviste yapılan işlem sonuç vermedi param boşa mı gidecek?

selamlar, yeni kasa cb125f'in motorundan ses gelmesi üzerine servisten eksantrik seti değişeceğini sonucunu aldık ve değiştikte. maalesef hiç bir değişiklik olmadı sesler aynı devam ediyor. pazartesi tekrar gideceğim motorum garantide değil bu işlem için bir ücret ödemiştim zaten şimdi ise...
  5. meshuggah

bıçkı yağı(motorlu testere zincir yağı)

Merhaba arkadaşlar, birçoğunuz zincir yağı ile ilgili bir konu açtınız ve bu konudan bahsettiniz. Ancak merak ettiğim bir yağ var, o da bıçkı yağı. motorlu testerelerin zincirini yağlamak için kullanılır. Bu yağ çok yapışkandır ve metali serin tutar. Zincir yağı araştırması için izlediğim bir...