Arama sonuçlarınız

1. EmirG131

Tamirciler in elinde niye parça yok

Biraz öfke kusmak birazda bilgi almak için soruyorum, bu motosiklet tamirciler inin elinde hiç parça olmuyor mu ben mi götürmek zorundayım. Bahsi geçen parça CBF-YBR ve birkaç Japon skuterin kullandığı amortisör keçesi. Motoru gören onu burada bulamayız diyor, motorları söylüyorum al gel o zaman...
  2. EmirG131

Motosikleti muayeneye hazırlamak hakkında

Geçenlerde benim RTR 200'ü satıp yerine çekme belgeli 2014 model bir Hero Hunk 150 aldım. Üstüne kalan parayla da oranın buranın borcunu kapattık. Motor 29.XXX kilometrede, şasesinde yamukluk veya blokta görünür herhangi bir sorun yok. Plaka aydınlatması dışında çalışmayan bir işlevi yok, ampulü...
  3. EmirG131

Motor Express Store Güvenilir mi? RTR 200 için yedek parça arıyorum.

Motorum TVS Apache RTR 200, aldığımda 14.000 civarıydı şimdi 18.000 kilometreye yaklaşıyor. Çanakkale/Biga'da yaşıyorum. Bahsi geçen sitenin bağlantısı bu: https://www.motoexpress.com.tr/kategori/tvs-apache-rtr-200-yedek-parca-cesitleri-fiyatlari Sitedeki ürün açıklamaları güzel, hangi modele...
  4. EmirG131

Lastik Deposundan Alınan Anlas Lastik Takımı Hakkında Sorular

Motorla gelen naylon lastikler ömrünü doldurdu, arka lastik sol yanından yarıldı ve başka ufak çatlakları var. Kendi lastikleri beni idare ediyordu, takım almak istediğim için Lastik Deposu denen bir siteden 3 taksit 5200 liraya Tournee Sport Anlas lastik aldım. Bu Anlas lastikler motoru...
  5. EmirG131

TVS Apache RTR 200 Depo Sallantısını Hafifletme

Apache'de deponun biraz gevşek olduğunu herkes fark etmiştir. Asıl kaynağını henüz bilmemekle beraber hem hafifletmek hem de mevcut montaj hatasını düzeltmek için babamın uyguladığı bir yöntemi gönderinin devamında sizlere sunacağım. İşlem hakkında sorunuz olursa elimden geldiğince cevaplamaya...
  6. EmirG131

Hepinize Merhabalar

Bendeniz Emir, İstanbul'da doğup büyüdüm ve son 3 yıldır Biga'da yaşıyorum. Forumu gerek bilgi edinmek gerek vakit geçirmek için bir süredir ziyaretçi olarak takip ediyordum. Yaklaşık 1 yıl içerisinde 2023 model 110cc Yuki Gustoyu satıp 2023 TVS Jupiter 125'e, oradan da takasla 2024 model bir...