- Motosikleti
- 2014 Hero Thriller 150
- Konu Yazar
Bendeniz Emir, İstanbul'da doğup büyüdüm ve son 3 yıldır Biga'da yaşıyorum. Forumu gerek bilgi edinmek gerek vakit geçirmek için bir süredir ziyaretçi olarak takip ediyordum. Yaklaşık 1 yıl içerisinde 2023 model 110cc Yuki Gustoyu satıp 2023 TVS Jupiter 125'e, oradan da takasla 2024 model bir TVS Apache RTR 200 4V motora geçiş yaptım. Biraz hızlı oldu farkındayım ancak kârlı bir işti. Üç motor da ikinci el olmasına rağmen sorunsuz motorlardı. Daha sorun çıkartacak kadar uzun süre kullanmadım ama Apache'i gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum. Parasızlıktan ve üşengeçlikten kısa mesafe bakkala-markete için ehliyetsiz kullandığım oldu, hatta ilk cezamı sanayi yolunda çevirmede ehliyetsizlikten yedim. Cezayı yedikten sonra yaptığım yanlışın farkına varıp ehliyet almaya karar verdim. Gerçi orada da baktılar kullanabiliyorum beni kendi halime bıraktılar öğrenmem için, öyle bakıştır kontradır falan buradan okuyup eğitim parkurunda deneyip deneyip öğrendiğim şeyler.
Uzun lafın kısası tanıştığımıza memnun oldum. Sorularımla ve uzun yazılarımla başınızı ağrıtırsam şimdiden kusura bakmayın.
(Motorun üstüne fotoğraf çekilmek için bindim, bu motoru ehliyet ve ekipman almadan trafiğe açık alanda kullanmayı düşünmüyorum.)
Uzun lafın kısası tanıştığımıza memnun oldum. Sorularımla ve uzun yazılarımla başınızı ağrıtırsam şimdiden kusura bakmayın.
Son düzenleme: