Arama sonuçlarınız

1. K

Abs'nin abcsi

Merhabalar. Yeni başlayan olarak bütün bilgisizliğimle tekrar karşınızdayım🤣🤣🤣 Her yerde bir abs tartışmasıdır gidiyor. Tamam kabaca anladım ki abs düşmeden motoru durdurmamızı sağlıyor. Gayet önemli. Acemilere şart. Peki bu acemiler şimdi merak ediyor. Japondaki abs ile çinlideki abs bir mi? 😜...
  2. K

Merhaba Motosiklet Dünyası!

Naber motosiklet dünyası? 😜 Bugün ehliyet sınavını geçtim motosiklet dünyası. Sana, scooter ile sekiz çizerek giren ender şahsiyetlerden oldum motosiklet dünyası. 🤣🤣🤣 Saygıyla selam ederim motosiklet dünyası...
  3. K

Scooter ile sekiz çizmek

Otomatik motosiklet ehliyeti almanın eskisine nazaran yaygınlaştığı şu dönemde, merak edilebilecek bir konu olan scooter ile sekiz çizme olayına değinelim. Bekletmeden püf noktayı verelim, aceminin seveceği bir tarz uygulamamız gerek, yavaş gitmek. Önce yumuşacık gaz vererek gıdım gıdım düz...
  4. K

Küçük devlerden hangisi?

Gidip şu sukuter işini çözsem iyi olacak. Activa 125 Honda Dio Hero Dash 125 Hero Dash 110 Sence hangisini almalıyım?
  5. K

Güncel motosiklet ehliyet sınav parkuru (2025)

Merhaba motosiklet severler😄 Abi ehliyet sınavı iç parkurunun güncel halini eğitim şeklinde paylaşan kimse yok mu yahu! Biri üstümüze link atsın! Ya da çekin de izleyelim hadi😊 Böyle videolar çok yardımcı olur. Çünkü lüften😜
  6. K

İkinci el motosiklet alacaklara tavsiyeler 2025

Merhabalar! Durumlar beni bir güzel ikinci el motor almaya itiyordu. Hem ziyaret hem ticaret için ikinci el 125 cc bir scooter alasım var. Tam da bu noktada yeni üye olduğum ve feci yardım aldığım bu foruma yine başvurmak istiyorum. İkinci el motor alırken nelere dikkat etmeli, bu 6001 km olayı...
  7. K

Fiyat performans 125 cc scooter tavsiyeleri 2025

Dostlar, 125 cc scooter alma arefesindeyim. İlk motorum olacağı için japon motorları ilk etapta tercih etmek istemiyorum. Çok saygı duyuyorum kendilerine ama acemilik evresinde ponçik kalbimi fazla yormadan düşürüp kaldırabileceğim bir eleman arayışındayım. Halihazırda kullandığınız ve gayet...
  8. K

Aksiyon Kamera mı Araç Kamerası mı?

Artık seyir halinde bir şekilde kamerayla gezmek şart oldu gibi... Hem motovlog da yaparım diyorum☺ Olaya araç kamerası kısmından mı girsem, aksiyon kameradan mı yürüsem diye düşünüyorum. Hangi daha kullanışlı olur?
  9. K

Hero Dash 110 vs Dash 125

Kullanıcı yorumlarında sınıfında adından çokça söz ettiren dash'i takipteyimdir. Bazı modellerde önceki yıllarda çıkanlar ya sa nispeten küçük cc liler güncel ya da güçlü olandan daha çok sevilebiliyor. Hero dash'te durum nedir? 110 vs 125 desek, yokuşta çekişte orada burada farkları...
  10. K

Motorsiklete yeni başlayanlar için tavsiyeler 2025

Merhaba! Kırkımdan sonra beni sukuter paklar dedim ve bu rüzgar beni buralara getirdi. İstanbulda sürücü kursu, güvenli sürüş başlangıç kursu, ekipmandır, kuraldır vb...Nasıl ilerlemem gerekir? İşi bilenler olarak vereceğiniz tavsiyeleri vakumlamak üzere buradayım. Yardım edenlere şimdiden...
  11. K

Merhaba!

Herkese mutlu zamanlar, arkadaşlar. Ben Arif(40) Motorsiklete sıfırdan başlama aşamasındayım. Şu an çizdiğim rotada scooter'ı yaşam biçimi haline getirmek var. Siz tecrübeli insanlardan bilgi almaya geldim. Bir selaö vereyim dedim. Bu başlıktan hemen sonra başlangıçtaki sürücü adayları için...

Yeni mesajlar