Arama sonuçlarınız

1. ercetin

İzmir - Atina | Motosiklet Gezisi

Selamlar herkese, Havalar biraz ısınınca artçımla Yunanistan'a motosikletle bir gezi yapmak istiyorum ama çıkış noktam İzmir olacağı için İstanbul üzerinden bir rota oluşturunca mesafe çok uzuyor. Gezini amacı hem turistik hem de ucuz ekipman alışverişi :) Merak ettiğim konu daha önce arabalı...
  2. ercetin

Arora Safari 50/125 Özel Seri - Gri/Honda Blok [SATILIK]

'][/URL] '][/URL] '][/URL] yaklaşık 4.000 km'deyken ilk sahibinden aldım şu an 6.200 civarında. Hiç yolda bırakmadı. Konak'tan Urla'ya defalarca kez gittim Seferihisara gittim. Üzerinde anlas all grip 4 mevsim takılı. 5000 kmdeyken taktırdım. Ön disk balataları kaliteli bi markayla değişti...
  3. ercetin

Tamircinin Önemi

Selamlar, Yaklaşık 2 hafta önce Arora Safari 50/125 motoruma Anlas 360Grip marka lastik takmak için özel bir motorsiklet tamircisi aramaya başladım. İlk motorum ve ilk lastik değişimim için Armut üzerinden benimle iletişime geçen lokal bi tamirciyle anlaştık. Kısa mesafe'de olması tercih...
  4. ercetin

Artçı Ayaklık Sorunu

Selamlar, Yaklaşık 15 gün önce Arora 50/125 CC motorsiklet alarak bu camiaya ben de katıldım :) Sürekli forumları ve diğer bilgi kaynaklarını takip ederekte bu sürede kendimi biraz geliştirdim. Fakat artçı ayak koyma yerine bir çözüm bulamadım. Arora Safari 50/125'lerde artçı ayak koyma yeri...

Yeni mesajlar