Arama sonuçlarınız

1. M

Kış/Sonbahar İçin Mont

Merhaba, Yazlık bir montum var ancak iç astarı yok. Kışın ve bahar/sonbaharda (yazlık montun üşütebileceği) zamanlarda giymek için mont alacağım. Yurtdışından getirtmeyi planlıyorum ve kısa sürede karar vermem gerekiyor. İzmir'de yaşıyorum, soğuk havalarda uzun yol pek yapmam gibi düşünüyorum...
  2. M

Motosiklette Yan Çanta Kullanımı

Merhaba, ben motosikletimle (Bajaj Pulsar RS200) arada uzun yola vs. çıkarken işime yaraması için altta linkini verdiğim yan çantayı aldım. Bu çanta sele altına bağlanıyor ve demiri yok. Benim motor için pek yan çanta demiri bulmak Türkiye'de mümkün değil gibi, ancak kendim özel yaptırabilirim...
  3. M

Yazlık Mont Önerileri

Yazlık mont arayışındayım. Rebelhorn Vandal Mesh düşündüm, ancak denediğimde korumaları sertti ve tam üstüme olmadı sanki benim vücuduma uygun değil muhtemelen. Sonra Rebelhorn Jax modeline yöneldim (forumda da pek bi yorum göremedim Rebelhorn montlar hakkında deneyimi olan yazarsa diğer...
  4. M

Zincir Kilit Önerisi ve Motosikleti Dışarı Park Etmek

Yeni taşındım, eski evimde kapalı garaj vardı o yüzden pek zincir araştırmam olmamıştı. Motosikletimi apartmanın önüne kaldırımdaki direğe kilitlemeyi düşünüyorum. Bir zicir, disk kilidi ve branda ile güvenlik sağlamayı düşündüm. Bu konuda önerilerinizi almak istedim. Zincir ile kilidi birlikte...