Arama sonuçlarınız

1. Ö

DRİFT L Amerikan Park Soru

Driftl L ye Amerikan Park yaptıracağım ama daha önceki motorlarımda hiç yaptırmadım 4 sinyalde sürekli yanıyor ya sinyali mesela sağa sinyal verdiğimde sağ yanıp söner mi yani demek istediğim Amerikan Park yapınca sinayller kullanılabilir mi
  2. Ö

Mondial drftl yan ayakliktan düştükten sonra ses çıkarıyor.

Motorumla iş yerime geldim yan ayaklığı açtım motordan indim telefonla konuştuktan sonra gidonu kilitledim ve arkamı döndüğüm gibi ses geldi motor düşmüş baktım kaportada şükür zarar yok sadece debriyaj kolu yamulmus bide vites pedalı azıcık kaymış onu düzelttim işim bitince sıkıntısız eve...
  3. Ö

DRİFTL L PLAKA

Mondial drftl de sıyırıcı alıp plakayı sıyırıcı ya takarsak ceza yeme durumumuz olabilir mi? App plaka değil normal plaka
  4. Ö

GARANTİLİ MOTORA AMERİKAN PARK

Garantili Mondial drft l motoruma yetkili serviste amerikan park yaptırsam garantiden çıkar mı bilgisi olan var mı
  5. Ö

DRFTL L RODAJ BAKIMI

Drftl L 500 km ye yaklaştı bakımını yaptıracağım da hazır gitmisken motorjn dişlilerinide değiştirmek istiyorum evim yokuşta torkunun gücünün artmasıni isyirum ne takamliyim öneriniz var mi
  6. Ö

DRFT L debriyaj ayarından sonra motor vites geçişleri vurmaya başladı

Drftl de debriyaj bastığımda tam salmiyordu debriyaj ayarı yapıldı ama şimdi bazen vites atarken zor salabiliyor ve tık diye vuruyor sebebi nedir bilginiz var mı
  7. Ö

DRFT L DİŞLİ DEĞİŞİMİ

Selamün aleyküm arkadaşlar drift l hızı arttırmak için performansı artırmak için en iyi dişli önerileriniz nelerdir
  8. Ö

SIFIR MONDİAL DRİFT L MARŞ SORUNU

Bayiden Mondial drift l aldım motoru orda çalıştırırken 2-3 kez denediler marş ile çalışmadı adam en sonda gaz vererek çalıştırdı benzini azmis az diye zor çalıştı sandım fakat evde 4 litre benzin doldurmama rağmen hala direk marş ile çalışmıyor gaz ile çalışıyor motor daha sadece 4 km'de ondan...
  9. Ö

SIFIR MONDİAL DRİFT SORUNLU mu

MONDİAL drift l aldım motorda yağ falan kokup duman çıkardı bayi o sıfır olduğundan dedi sorun bu degilde motor orda zor çalıştı Mars almadı 2-3 kez denedi bayide satan en son gaz vererek çalıştırdı benzini çok az varmış içinde ondandır diye düşündüm fakat evdede gaz vermeden çalışmıyor herhalde...
  10. Ö

Scooter vitesli motor kadar performans veriri mi

Selamlar arkadaşlar sonunda benim sfc50 sorularımdan kurtuluyorsunuz motoru satıyorum ama şeyi soracağım tvs Jüpiter(örnek göstermek için yazdım bunu almayacağım)125 CC tarzı motorlar vitesliyle aynı performansı gösterir mi sfc 50 ile aynı performansı gösterir mi demiyorum mesela 125 lik bı...
  11. Ö

MONDİAL SFC PERFORMANS HAVA FİLTRESİ

Mondial sfc 50 110 CC motora performans hava filtresi taksam küçük Yuvarlak olanlarda ne gibi yararı olur hızında bu fark olur mu ne gibi yararı ne gibi zararı olur
  12. Ö

MONDİAL SFC 50 DİŞLİ DEĞİŞİMİ

Selamün aleyküm arkadaşlar Mondial sfc 50 110 cc motoruma dişli değiştirmek istiyorum evim yokuşun üstünde yokuşta daha iyi performans vermesini ve hızında artmasını istiyorum yani demek istediğim torku düşmeden hızının yükselmesini istiyorum sizce kaç kaç dişli kullanmalıyım
  13. Ö

Mondial sfc 50 motor vitesi zor atması

MONDİAL SFC 50 motorum bazen vitesi çok zor atıyor 1 den 2 ye bile zor atıyor bazen ışıkta falan 2-3 kez başıma geldi sorun neyde olabilir bakımlarını yaptırıyorum ve yağını da 1 hafta önce değiştirdim
  14. Ö

Mondial sfc 50 frene basınca vuruyor

Selamün aleyküm ustalar Mondial sfc 50 motorumda lastik patladı lastikciye götürdüm yeni lastiği taktı fakat freni çok az sıkmış çok az tutuyordu kendim sıktım arka freni ama frene basınca vuruyor bu vurmanın motora zararı var mıdır az sıkınca vurmuyor ama şimdiki gibi çok sıkınca yada bazen...
  15. Ö

MONDİAL SFC SİNYALLERİ GÖRMÜYOR

Selamün aleyküm arkadaşlar Mondial sfc 50 motorunun hep üstünü branda ile örterdim o gün acil işim vardı o yüzden motorumu örtmedim yağmur yağdı ve şimdi motorum sinyalleri verdiğimde sağ sol farketmez sinyalleri yakmıyor ekrandada gözükmüyor sağ sol ekrandada gözükmüyor sebebi ne olabilir...
  16. Ö

MONDİAL SFC 50 (110 CC ) YAĞ DEĞİŞİMİ

Selamün aleyküm Mondial sfc 50 (110)CC motoruma motul 5000 koyabilir miyim sorun olur mu

Yeni mesajlar