Arama sonuçlarınız

1. Expelcion

Himalayan alçak sele ?

Herkese iyi forumlar, Himalayan 450 'nin alçak sele seçeneği var mıdır ? veya alındıktan sonra seleyi alçaltabilir miyiz ? Ankara'da ki servisi hakkındada bilgisi olan kullanıcı varsa veya bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
  2. Expelcion

Tavsiyeleriniz bekliyorum 🚨

Merhaba herkese iyi forumlar, Öncelikle uzun süredir Scooter kullanan birisi olarak artık motosiklet değiştirmeye karar verdim. İstediğim ise a2 ehliyet uyumlu Enduro - Touring tarzı motosiklet. Araziye girmeyeceğim, hem şehir içinde hem de şehir dışına çıktığım zaman rahatça kullanabileceğim...
  3. Expelcion

Topcase önerisi 🚨

Arkadaşlar merhaba, 150cc scooter kullanıyorum. Kaskımı ve gündelik eşyalarımı koyabileceğim kaliteli ve güvenilir bir çanta arıyorum. Bütçem 5-6k. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  4. Expelcion

Motosiklet Tavsiyelerinizi Bekliyorum !..

Öncelikle selamlar, 150 cc scooterimle 2. senenin artık sonuna geldim. Şehir dışına rahatça çıkıp uzun yol yapabileceğim şehir içinde ise işe gidiş gelişlerimde beni yormayacak a2 uyumlu bir motosiklet arıyorum, Scooter veya normal vitesli olması hiç önemli değil yeter ki uygun olan motoru...
  5. Expelcion

GS310 ? V-STORM 250 ? 🚨

Arkadaş öncelikle herkese merhaba, 2 yıllık scooter serüvenimi sonlandırmayı düşünüyorum. Düşük bütçeli nispeten az yakan kaslı uzun yol motoru araştırıyorum ve malûm çinlilerden uzak durmaya çalışıyorum çevremde gördüğüm parça ve servis sorunlarından dolayı. A2 ehliyete sahibim ve boyum 1.70...
  6. Expelcion

Turda kullanabileceğim kask önerisi 🚨

Arkadaşlar merhaba, Honda adv 350 kullanıcısıyım turlara çıkacağım için şehir dışı turlarda kullanabileceğim birinci önceliğim içeri ses vermeyen maksimum seviyede ses kesen bir kask arıyorum. Öyle bir kaskta yeterince güvenlikte vardır diye düşünüyorum. Ağırlık olarak çok bir kıstasım yok ama...
  7. Expelcion

Motosiklet tavsiye, kafalar karışık !

Merhaba arkadaşlar, 250bin tl ye kadar olan Scooter veya Touring motosiklet arıyorum. Şehir içinde rahatça kullanabileceğim ama şehir dışına çıktığımda da beni çok yormayacak bir motosiklet olsun istiyorum. Şu an aklımda Suzuki V-strom 250 modeli var ama bir çok farklı model vardır sanırım. Boy...
  8. Expelcion

Telefon tutucu önerisi 🚨

Merhaba arkadaşlar, Güvenebileceğim hem sağlam hemde titreşimi minimum seviyede olan telefon tutucu önerilerinizi beklerim (200cc scooter kullanıyorum) İyi forumlar
  9. Expelcion

Yazlık Mont Önerisi 🚨

Herkese hayırlı bayramlar, Scooter kullanıcısıyım yazın hem şehir içinde hemde şehirler arası yolculukta kullanabileceğim, fazlasıyla hava alan beni bunaltmayacak bir yazlık mont arıyorum arkadaşlar. Bütçe olarak en fazla 4.500tl ye kadar çıkabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar.
  10. Expelcion

A2 Ehliyet Maxi Scooter önerisi 🚨

Merhaba arkadaşlar, A2 ehliyetle kullanılabilecek en güçlü Scooter tavsiyelerinizi alabilir miyim? CC önemli değil beygir geçmesin diyen var başka şeyler diyen var, kafam karıştı işin açıkçası. Rahatça şehir dışı yolculukta yapabileceğim güçlü bir scooter önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar
  11. Expelcion

DİNK R 150 aksesuarları (Çanta, konfor sele, elcik vb.) nerede bulabilirim ?

Arkadaşlar merhaba, Yaklaşık 2 ay önce Kymco dink r 150 aldım motosikletimden çok memnunum ama aksesuarları mevcut mudur veya nerede satılır bu konuda desteğe ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar
  12. Expelcion

Scooter tavsiyesi 🚨

Öncellikle herkese merhaba, İlk motorumu alacağım, çok fazla bütçem yok maksimum 150bin TL.Sorun şu ki motorumu taksitle almak zorundayım.Japon istiyordum herkes gibi ama malûm fiyatlar hem çok pahalı hem taksit seçenekleri olmuyor genellikle. Mecburen diğer seçeneklere yöneliyorum aralarında...

Yeni mesajlar