Arama sonuçlarınız

1. B

Yenı aldım motordan ses gelmesi?

Selamun aleykum. 1400 km de yenı aldım honda sh motorun arka tarafından sesler gelıyor seyır halındeyken.hız arttıkca bu ses dahada fazla artıyor. Servıse gosterdım dısklerden olmus yağladık duzelır dedıler ama sorun devam edıyor. Gaz koluda olması gerekenden daha sert halde suanda motorun...
  2. B

rodaj tam olarak nedir?

selamun aleykum arkadaşlar honda sh125 motor aldım sıfır ve suan 700 km de rodaj yaptırmam gerekıyor yakın zamanda ama nedense bu bızım ulkedekı ustalara servıslere bır turlu guvenemıyorum motorun orijinellıgını bozmak ıstemıyorum. rodaj yapmazsam ne olur motora bır zararı olurmu? ıkıncı sorum...
  3. B

kasis ve çukurlarda rahatsız etmıcek motorsiklet önerirmisiniz?

bel fıtığı rahatsızlıgımdan dolayı kasıslerde cukurlarda mınımum hasarla geçen guzel bır yuksek motor arıyorum. tabıkı gene kuryecılık yaptım ıcın yakıt tuketımı en onemlı unsurdur benım ıcın. sym xpro motorumu bu yuzden sattım.kasıs ve cukurlarda 10 uzerınden 9 performans sergılemesıne...
  4. B

Motorsiklet ve Bel fıtığı hakkında yardım edebilcek varmı?

selamun aleykum cumleten.ben 4 senedır motokuryecılık yapıyorum 1 sene önce bel fıtıgına yakalandım naparsamda yapayım gecıremıyorum. suandada 10 gundur calısmıyorum cunku cok yoruldum her gordum cukurlarda,tumseklerde kendımı havaya kaldırmaktan.bu sekılde surmesem cok hızlı bır sekılde bel...

Yeni mesajlar