Arama sonuçlarınız

1. `Tesron

KAZASIZ BELASIZ FULL ORJİNAL PULSAR NS200 ABS

Merhaba, Motorumuzun hiç bir kazası belası yoktur. Periyodik bakımları her zaman erkenden yapılmıştır. Ağır bakımları 2.000 bin km önce Çetin Motor'da yapılmıştır. Hava filtresi, Yağ, Yağ filtresi, Bujiler. Ekstra olarak; Konfor Sele, GP Gidon yükseltme, Alarm Sistemi, Çanta da vardır...
  2. `Tesron

MT25 mi, CB250R mi?

Esselamun aleykum, Yakın zamanda motorumu satıp başlıkta gördüğünüz bu iki motosikletten birini almak istiyorum. Tercihim ne olmalı ? Şahsen Çift silindir olduğu için MT tercih ediyorum. Asla teker, yanlama vs gibi 'kendimce' saçma sapan hareketler yapmam. Sadece yeri geldiğinde hız yapmak, dar...
  3. `Tesron

NS200 BENZİN POMPASI ?

Merhaba, Hayırlı Sabahlar. Geçenlerde motorum gereksiz istop ediyo vs konular konuşmuştuk. Çoğumuzun tahmini Subap Ayarıydı. Fakat ; Motorumun performanstan düştüğü barizdi, eskisi gibi hızlanma yoktu. Özellikle vites 2de bile gazlarken kesiciye girmeden kesiciye sokarmışcasına tepki verip...
  4. `Tesron

NS200 Subap Ayarı

esselamun aleykum Arkadaşlar Pulsar NS200 2021 model 21.500 km motosikletim var. Sorum şu ; Ani fren yaptığımda debriyaj sıksam da stop edıyo, özellikle yokuşlarda. Bazı kişiler subap ayarı olduğunu söyledi doğru mudur ? Öyleyse veyahut değilse ortalama tamir fiyatı ne İstanbulda ne tutar ? tüm...

Yeni mesajlar