NS200 BENZİN POMPASI ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba, Hayırlı Sabahlar.
Geçenlerde motorum gereksiz istop ediyo vs konular konuşmuştuk. Çoğumuzun tahmini Subap Ayarıydı. Fakat ;
Motorumun performanstan düştüğü barizdi, eskisi gibi hızlanma yoktu. Özellikle vites 2de bile gazlarken kesiciye girmeden kesiciye sokarmışcasına tepki verip öksürüyordu motorum. Otobanda hızlanmıyor, zorluk çekiyordu.
Cumartesi gecesi baktım hafiften gaz yememeye, yokuştan zor çıkmaya başladı. Eve dönerken bi baktım hiç gaz yemedi ve beni yolda bıraktı!
Marşa basıyorum, marşı tar tar tar yapıp çalışmıyor. (Aküyü geçen hafta Varta marka aldım, akülük sorun yok.)
Bajaj Pulsar NS200 2021 21.600 KM
2bin km önce Bujiler, Hava filtre, Yağ ve Yağ filtre değişti.

Bi kaç insan Benzin pompasından yaptığını söyledi.
Sizce Problem nedir ?
Ek;

Motosikleti
D400
hocam valla benzerini yaşadım ns200 ile tps idi ama birden fazla sebep olabilir. bujiler sağlam mı ya da benzin pompası tıkanmıs olabılır mı?

hocam valla benzerini yaşadım ns200 ile tps idi ama birden fazla sebep olabilir. bujiler sağlam mı ya da benzin pompası tıkanmıs olabılır mı?
bu söylediklerini kendim kontrol edebiliyor muyum, yoksa direk servisten randevu mu alayım?
hayriyeten bujiden olacağını çok zannetmiyorum, NS tek bujiyle bile çalışan bi motor :D

Motosikleti
D400
bu söylediklerini kendim kontrol edebiliyor muyum, yoksa direk servisten randevu mu alayım?
hayriyeten bujiden olacağını çok zannetmiyorum, NS tek bujiyle bile çalışan bi motor :D

Benzin ve buji için yorum yapamam ama tps için makinaya sokmak gerekiyor aleti.

Elinden iş geliyor ise tps sensörüne ulaşıp sprey ile temizleyip denebilirsin ama zor bi yerde.

Benzin ve buji için yorum yapamam ama tps için makinaya sokmak gerekiyor aleti.

Elinden iş geliyor ise tps sensörüne ulaşıp sprey ile temizleyip denebilirsin ama zor bi yerde.
valla hocam sen tps deyince bi araştırdım, yaşadığım sorunla birebir aynısını yaşayan birini buldum forumda ;
Tps
YouTubeden izleyip yetişmeye çalışayım, olmadı doğru servise gideyim bakalım.
Bakış açımı değiştirdiğin için teşekkür ederim.

Tekrardan Merhaba,

Bugün servisten çıkarım motorumu;
Arızası Oksijen sensörü ve Benzin pompasıydı, ikisini de değiştim.
Ekstra olarak sağ sinyalim yoktu onu ekledim.
İşçilikle beraber
Fiyat 15.000 !

Tekrardan Merhaba,

Bugün servisten çıkarım motorumu;
Arızası Oksijen sensörü ve Benzin pompasıydı, ikisini de değiştim.
Ekstra olarak sağ sinyalim yoktu onu ekledim.
İşçilikle beraber
Fiyat 15.000 !
Fiyatı bir servise göre uygun geldi , zaten sadece benzin pompasının fiyatı 8bin TL gibi bir şeydi. İnşallah bir daha bir şey olmaz motosikletinize.

Fiyatı bir servise göre uygun geldi , zaten sadece benzin pompasının fiyatı 8bin TL gibi bir şeydi. İnşallah bir daha bir şey olmaz motosikletinize.
Allah razı olsun üstadım teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar