Arama sonuçlarınız

1. M

Honda Dio Egzozu Düştü!

Arkadaşlar motoru bir sene önce aldım acemilik nedeniyle iki kaza geçirdim. İkisinde de sağ taraftan egzoz tarafından hasar aldı. Ama blokta motorun elektronik aksamında vesaire herhangi bir sorun oluşmadı ikisinde de. Bende pek motoru incelemedim bunun için ama egzozum geçen gün düştü. Yola...
  2. M

Ayna Nasıl Takılır?

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Honda Dio sahibiyim. Kendisiyle küçük bir kaza atlattık, ve aynaları söküp tekrar takmamız gerekti. Sağ aynayı taktığımızda hiç bir sorun yaşamadık. İyice sıktığımda tam hizaya geldi. Ancak sol aynayı sıktığımda hizalı olmuyor. Aynanın, gidon ucuna doğru bakması...
  3. M

Motor bloğu çatlamış mıdır?

Arkadaşlar dün akşam saatlerinde Honda Dio ile 60 km hızla bilmediğim bir yoldan gidiyordum. Şeritleri neredeyse silinmiş bir tümseğin üstünden geçtim. Motorla birlikte ben de havaya zıpladim. Ama neyse ki düşmedim. Motoru durduğum da yerde siyah bir sıvı gördüm. Tesadüf mü değil mi anlayamadım...
  4. M

Honda Dio İçin Arka Çanta Önerisi

Arkadaşlar, beyaz bir Honda Dio aldım, aynı beyazlıkta bir arka çanta bulabilir miyim acaba? Forumda kullanan vardır illa ki. Ve sadece çanta yetiyor mu takmak için, ayrı ekipmana gerek var mı?
  5. M

Zorunlu Trafik Sigortası Çok Pahalı

Arkadaşlar Honda bayiden sıfır DİO aldım 90 liraya. Bayinin kendi sigortacısı en düşük sigortanın 12 lira olduğunu söyledi. Bu fiyat 90 liralık bir motor için fazla değil midir? Yaşımdan dolayı olduğunu düşünmüştüm ama iki araç sahibi babamın üstüne almaya çalıştığımda da aynı fiyat çıktı.Daha...
  6. M

2. Ei Scooter Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Bir kaç gün içerisinde 2023 model 10.000 km yapmış bir Activa 125 almayı düşünüyorum. Bakımları serviste mi yapıldı, motokuryelik yapıldı mı henüz bilgim yok. Satıcıyla anlaştık ama motora bakmaya gittiğimde nelere dikkat etmem gerekiyor? Dolandırılmak istemiyorum. Youtube'da bulabildiğim tüm...
  7. M

Motosiklet Mağazasından Motor Alınır mı?

Honda Activa veya Dio alacağım ancak bayiler zam yapmış fiyatlara. Sadece sarı sitede dolaşan sıfır ilanlara gücüm yetiyor. Ancak buralardan almanın herhangi bir riskli yanı var mı? İşin kötü yanı bulunduğum şehirde satan mağaza yok. Şehir dışına gidip almam gerek. Scooter'la da uzun yol...
  8. M

İlk Motorum İçin Ekipman Önerisi

Arkadaşlar Merhaba, Ehliyete yeni yazıldım, Yakın bir zamanda Honda Ankara bayisinden Dio veya Activa alacağım henüz karar veremedim, bayide karar vereceğim sanırım. İşe gidip gelmek için kullanacağım bir motor olacak. Bu kullanıma uygun kask, mont ve eldiven alacağım. Henüz bütçe belirlemedim...