Arama sonuçlarınız

1. H

Uzun bir aradan sonra CBF150

Herkese merhaba, 2024 ekim ayında 0 km activa 125 ile motor kullanmaya başladım. Acemiliğimi biraz attıktan sonra 4000. km de motorumu satıp pcx125 aldım. Yaklaşık 10.000 km de onu kullanıp dominar400 almak için sattım. İşler istediğim gibi gitmedi dominarı alamadım bir süre daha alamayacağım...
  2. H

PCX yan ayaklık müşürü iptal etme

Herkese merhaba. Motoru genelde yan ayakta bırakıyorum. Sabahları çalıştırdıktan sonra biraz ısınmasını bekliyorum. Her defasında orta ayaklığa almak istemiyorum. İnternette de bir bilgi bulamadım. Pcx i yan ayaklıkta nasıl çalıştırabilirim. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
  3. H

Japon tavsiyesi

Herkese merhaba. Daha önce 2 adet konu açmıştım. Kısa bir özet geçicem. 4 bin km honda activa, 7000 kilometredirde PCX kullanıyorum. Artık scooterdan sıkıldım vitesli bir motor arayışındayım. Dominar400 çok hoşuma gitti. 2. El 30-40 binde. Hem kaslı yapısı hem yüksek cc olmasından dolayı. Ancak...
  4. H

PCX 2023 son hızın düşmesi

Herkese iyi forumlar. 2023 model pcx e geçtim. 4.000 km yol yaptım ortalama. 17.000 de aldım. Şuan 21.000 km de. 18.000 de bakıma soktum. Varyatör temizliği, yağ bakımları yapıldı. Motor 116-117 gibi hızları görüyordu. Genelde 90km/s gibi hızlarsa kullanıyorum ancak bazen sıkıldığımda gazı...
  5. H

Topcase anahtarım kayboldu

Herkese iyi geceler. Arka çantamın anahtarı kayboldu. Kilit açık ama anahtar hiçbir yerde yok. Çantanın markası yok. Memnunumda çantamdan. Bu işi nasıl çözebilirim. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler
  6. H

Activa 125cc 2024 inceleme

Herkese merhaba.10 gün önce 0 km 2024 model Siyah renk bir activa satın aldım. Hem ilk motorum hem de ilk sürüş tecrübem.(ehliyet sınavını saymazsak.) Unico sigortadan 5700 liraya sigorta yaptırdım.240 TL plaka,1300 TL noter,750 TL bayii tescil ücreti(hava parası :)). Axiss marka bir kask 4400...
  7. H

Yeni motor alıcam yardımcı olun lütfenn

Herkese merhaba. 25 yaşındayım. İşe gidip gelmek ve haftasonları gezmek için (günde ortalama 20 km) bir motor almak istiyorum. Ehliyet kursuna yazıldım. Daha önce hiç motor tecrübem yoktu. Aktif araç kullanıyorum ama. Motoru güzergahta herhangi bir sorun olmadsn sürdüm ancak 8 denilen laneti bir...

Yeni mesajlar